Obnoviť stránku

Microsoft Lifecam VX-5000 zelená

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Lifecam VX-5000 zelená

Elegantné internetová kamera ponúkajúca vydarený dizajn a vysoké rozlíšenie pre video i fotografie.S týmto zariadením možno vytvoriť fotografie v rozlíšení až 1,3 megapixelov (pomocou interpolácie) a zaznamenať video v rozlíšení VGA.Vďaka zabudovanému mikrofónu a automatickému konania zvuku ponúkne kamera čistý a verný zvuk.Pripevnenie na akýkoľvek LCD monitor je vďaka flexibilnému stojánku veľmi ľahké.Zariadenie je dodávané v troch farebných prevedeniach (červené, modré a zelené), tento model má rámček v zelenej farbe.Microsoft Lifecam je optimalizované pre Windows Live Messenger, ale podporuje aj celý rad ďalších programov, napríklad Skype, Yahoo!Messenger alebo AOL Instant Messenger.
Parametre a špecifikácie:
Optika: Typ senzora:CMOS VGA Rozlíšenie snímok:1280 x 960 bodov (1,3 megapixlov) - interpolovaně Rozlíšenie videa:640 x 480 bodov (0,31 megapixlov)
Ostatné funkcie:
Zabudovaný mikrofón
Univerzálny stojanček / úchytka pre upevnenie na LCD displej alebo notebook
Rozhranie:
USB 2.0
Operačný systém:
MS Windows XP SP2 alebo novší
Rozmery:
45 x 45 x 102 mm
Kód:  ME373c
Produktové číslo:  RKA-00012
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14