Obnoviť stránku

Waldbeck Power Rock

Pri kúpe 1 ks 39,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 36,31 €/ks
Pri kúpe 3 ks 33,64 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 31,92 €/ks

Waldbeck Power Rock

Uľahčite si prácu s predlžovaním káblov na záhrade a kúpte si praktickú záhradnú zásuvku Waldbeck Power Rock. Vďaka modernému vzhľadu umelého kameňa v sivej farbe bude zásuvka doplnkom vo vašej záhrade. Waldbeck Power Rock je odolná proti striekajúcej vode a zime, preto je vhodná na trvalú inštaláciu v záhrade. Zásuvka má výkon až 3 600 W a utiahne naraz kosačku aj pílu. 

Kľúčové vlastnosti záhradnej zásuvky Waldbeck Power Rock

  • Waldbeck Power Rock je praktická záhradná zásuvka
  • Má moderný vzhľad umelého kameňa v sivej farbe 
  • Waldbeck Power Rock má štyri zásuvky vybavené sklápacími dvierkami na magnetický uzáver
  • Záhradná zásuvka sa dá priskrutkovať k chodníku alebo múru 
  • Vďaka Waldbeck Power Rock môžete používať kosačku aj pílu zároveň

Waldbeck Power Rock je skvelý pomocník do záhrady

Zásuvky Waldbeck Power Rock sú zakryté praktickými sklápacími dvierkami, ktoré sú pod bezpečným uzáverom na magnet. Pre bezpečné uzatvorenie je zásuvka vybavená výrezmi na spodnej strane. Zásuvka Waldbeck Power Rock sa dá jednoducho priskrutkovať k chodníkovým dlaždiciam alebo na stenu. Montážny materiál nájdete v balení. A pokiaľ sa bojíte, že vám bude niekto čerpať elektriku počas vašej neprítomnosti, tak nemusíte. Prívod prúdu sa dá bez problémov odpojiť. 

Kód:  KLAZM058
Produktové číslo:  4260486153232

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09