Obnoviť stránku

Wacom Intuos 3D Black Pen&Touch M

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wacom Intuos 3D Black Pen&Touch M

Umeleckými zručnosťami vás už obdarila príroda a škola ich vo vás naďalej rozvíjala. Teraz je načase dať vám do rúk nástroj, prostredníctvom ktorého môžete svoje zručnosti ukázať svetu. Vypustite svoju kreativitu vďaka jedinečnému grafickému tabletu! Wacom Intuos 3D so špičkovou snímacou plochou. Súčasťou tabletu je aj licencia na softvér ZBrushCore od spoločnosti Pixologic - program na grafické a 3D modelovanie s pokročilými nástrojmi a priateľským používateľským rozhraním.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoducho použiteľný grafický tablet
  • Konfugurovateľné tlačidlá ExpressKeys
  • Bezdrôtové pero Intuos Pen s 1 024 úrovňami prítlaku
  • Súčasťou je licencia na 3D modelovací softvér ZBrushCore
  • Kompatibilný s Windows a OSX

Papier a ceruzka sú už minulosťou

Úprava vašich umeleckých diel sa stane oveľa presnejšia ako za použitia myši. S tlakovo citlivým hrotom, ktorý rozlišuje až 1 024 úrovní prítlaku, nakreslíte vždy tak hrubú čiaru, ako práve potrebujete. Výhodu oproti obyčajnému papieru prináša podpora multidotykových gest, prostredníctvom ktorých môžete vami rozrobeným projektom ľubovoľne otáčať, môžete ho odďaľovať alebo približovať, aby vám žiadny detail vašej práce neunikol. Digitálny výsledok vašej práce tak bude prakticky nerozpoznateľný od reálnych kresieb na papieri.

Skicujte, kreslite, vymaľovávajte, navrhujte a vystavte výsledky svojej tvorby na obdiv verejnosti. K tomu vám pomôže bezdrôtové pero s pogumovanou úchopovou časťou, ktoré je súčasťou balenia. Doma, v kancelárii alebo na cestách. Kompaktné vyhotovenie tabletu sa bez problémov zmestí do akejkoľvek tašky na notebook. Majte tak svoje umelecké diela vždy po ruke, aby ste ich mohli doviesť k dokonalosti. 

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
275 × 217 × 11 mm

Rozmery kresliacej plochy:
216 × 135 mm

Softvér:
ZBrushCore (k stiahnutiu z internetu po registrácii tabletu)

 
Kód:  MF126h
Produktové číslo:  CTH-690TK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17