Obnoviť stránku

Wacom Cintiq 27QHD

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wacom Cintiq 27QHD

Profesionálny tablet prichádza s 27palcovým displejom, ktorý poskytuje rozmernú plochu pre rôznorodú tvorbu. Ide o ideálny nástroj pre tvorbu designu, 3D animácií, úpravu fotografií alebo tiež invenčný umelecký nástroj. Jemný displej a intuitívne ovládanie vás budú priam vyzývať k ďalšej kreativite. Ovládajte ho perom Wacom Pro Pen alebo bezdrôtovým ovládačom. 

Veľkorysý pracovný priestor

Displej s uhlopriečkou 27" poskytne veľkú pracovnú plochu. Zobrazuje živé farby a ponúka farebný priestor v rozsahu 97 percent Adobe RGB, čo odpovedá 1,07 miliarde farieb pri rozlíšení 2 560 x 1 440 pixelov. V rôzných situáciach pri tvorbe oceníte široký pozorovací uhol 178° s podáním obrazu bez skreslení. Pomocou nástroja Wacom Colour Manager Powered by X-Rite, ktorý se predává samostatne, môžete skalibrovať displej. Na rozdiel od väčšiny riešení pre správu farieb nastavuje Wacom Colour Manager farbu pre Cintiq aj pre váš počítač.

Tlakovo citlivé pero a bezdrôtový ovládač

Tvorba je intuitívna a rýchla, či už používate pero alebo diaľkový ovládač ExpressKey Remote. Kreslite, maľujte, navrhujte a editujte priamo na obrazovke pomocou pera s 2 048 úrovňami prítlaku. Správa sa rovnako ako reálny štetec alebo marker. 

ExpressKey je všestranný diaľkový ovládač so sadou klávesových skratiek a Touch Ringom. Spolu s ovládaním na obrazovke tak budete mať v ruke veľké množstvo možností pre rýchle a efektívne ovládanie. Umiestnite si ich na displej, na stôl vedľa klávesnice alebo ho držte v ruke, aby sa vám pohodlne tvorilo. Klávesové zkratky môžete mať roztriedené podľa činnosti alebo aplikácie.
 

Parametre a špecifikácia:

Displej:
Typ: AHVA LCD (patentovaný IPS)
Rozmer obrazovky: 27 palcov
Pomer strán: 16 : 9
Rozlíšenie: 2 560 × 1 440 pixelov
Rozstup pixelov: 0,233 × 0,233 mm
Farby 1,07 miliardy (10 bit barev), vyžaduje podporovanú video kartu
Jas: 330 cd/m2
Kontrast: 970 : 1
Doba odozvy: 12 ms
Uhol pohľadu (horizontálne/vertikálne): 178°/178°
Povrchové sklo: tvrdené leptané sklo s antireflexnou vrstvou

Ďalšie:
Napájanie: VESA Display Power Management System (DPMS)
Maximálna spotreba energie: 80 W pri plnej záťaži (displej biely, tablet a touch zapnutý, USB hub plne využitý, 0,5 W alebo menej v režime spánku (bez pripojeného USB), 0,5 W v režime vypnuté
Prevádzková teplota a vlhkosť -10 až 60 °C, vlhkosť: 20% až 90% RH (nekondenzovaná) (Maximálna skladovacia vlhkosť je 38% pri teplote 60 °C, a maximálna teplota je 42 °C pri vlhkosti 90%.)
USB hub Upstream: 1 Downstream (ako externý hub): 5
Plug and Play: DDC 2B, DDC/CI

Rozhranie:
USB 3.0, vstupné video konektory DisplayPort, HDMI

Podporované operačné systémy:
Windows® (32/64 bit): 7 alebo vyšší
Macintosh®: OS X, verzia 10.8 alebo vyššia

Fyzické údaje tabletu:
Rozmery: 770 × 465 × 54,5 mm
Hmotnosť: přibližne 9 kg

Kód:  MF115e18
Produktové číslo:  DTK-2700

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08