Obnoviť stránku

Wacom Cintiq 13HD Touch interactive pen display

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wacom Cintiq 13HD Touch interactive pen display

Znázornite svoju inšpiráciu pomocou kreatívneho pera a dotykového displeja Cintiq 13HD. Najlepšou voľbou kreatívnych profesionálov je práve toto zariadenie z radu Cintiq, spájajúce možnosti dotykovej obrazovky s ovládacími prvkami citlivými na tlak pera, pre prirodzený pocit z tvorby ako na papieri. Základom je 13" širokouhlý panel s vysokým Full HD rozlíšením, ktorý ukáže váš skutočný potenciál. Vernosť podania farieb a široké pozorovacie uhly sú zaistené pokročilou zobrazovacou technológiou IPS.

Pro Pen a dotyková obrazovka = prirodzený spôsob tvorby

Interaktívne pero je priamo napumpované najnovšími technológiami. Užite si presné, prirodzené ovládanie perom s výmennými hrotmi, citlivosťou na 2048 úrovní tlaku a rozpoznanie jeho náklonu. Pero prenáša pohyb vašej ruky rovnako, ako by ste kreslili a písali na naozajstný papier. Na rozdiel od papiera však môžete multidotykovými gestami rozložený projekt približovať/odďaľovať, otáčať a ľahko sa po ňom pohybovať vo zväčšení.

Práce bude ľahšia aj vďaka štyrom individuálne konfigurovateľným tlačidlám ExpressKeys, Rocker Ringu a stojanu. Tablet možno nastaviť okrem ležatej polohy do troch ďalších uhlov. Určite vyberiete ten, ktorý vám bude plne vyhovovať pri práci.

Všetko po čom túžite

Ide o ideálne zariadenie pre plne profesionálnu tvorbu, ktoré nastavuje nový štandard v 3D dizajne, animácii, vývoji hier, priemyselnom dizajne a vizuálnych efektoch. Prispôsobí sa pravákom i ľavákom a jediným káblom ho prepojíte s PC alebo Mac. Udržíte si tak čistú hlavu pre tvorivé myšlienky. Cintiq 13HD Touch už nerobí žiadne kompromisy v otázkach kvality obrazu, ergonómie, pohodlia ani kompaktnosti.

Doplňujúce informácie:

Displej:
Uhlopriečka: 13,3"(33,8 cm)
Zobrazovacia plocha: 299 × 171 mm
Rozlíšenie: 1920 × 1080 bodov (Full HD)
Jas: 250 cd/m2
Pozorovacie uhly (horizontálne/vertikálne): 178°/178°
Počet farieb: 16,7 milióna
Farebný gamut: 75% ADOBE RGB

Rozhranie:
HDMI, USB

Podporované OS:
PC: Windows 8, Windows 7 SP1 alebo novší
Mac: OS X 10.8 alebo vyšší, procesor Intel

Prevedenie:
Náklon stojanu: 0°, 22°, 35° a 50°
Rozmery: 375 × 248 × 14 mm
Hmotnosť: 1,2 kg

Obsah balenia:
Tablet
Pero Grip pen
Stojan na pero
Napájací adaptér
Prepojovací kábel
Stojan na tablet
Užívateľská príručka

Kód:  MF115e9
Produktové číslo:  DTH-1300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07