Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Wacom Bamboo Ink (2. generácie)

3,5 7 hodnotení
66,90 €

Wacom Bamboo Ink (2. generácie)

Stylus Wacom Bamboo Ink (2. generácia)

Ak máte tablet alebo notebook s dotykovou vrstvou, tak ste určite premýšľali o tom, že so stylusom by sa všetko dalo ovládať jednoduchšie. Stylus Wacom Bamboo Ink (2. generácia) je cenovo dostupné riešenie, ktoré vám umožní tvoriť rýchle poznámky alebo základné nákresy.

Wacom Bamboo Ink

Píšte si dôležité poznámky priamo na displej

Pripravte si zariadenie s dotykovým displejom a operačným systémom Windows 10. Všetko ostatné zariadi stylus Wacom Bamboo Ink (2. generácia). Prirodzeným pohybom si potom ľahko poznačíte dôležité poznámky alebo nakreslíte základné skice.

Wacom Bamboo Ink

Ergonomický tvar

Stylus Wacom Bamboo Ink (2. generácia) sa pohodlne drží vďaka trojuholníkovému tvaru. Povrch stylusu je navyše príjemne mäkký. Celkovo príjemný pocit aj pri dlhodobom používaní sa vždy cení.



Wacom Bamboo Ink

Široká kompatibilita

Stylus Wacom Bamboo Ink (2. generácia) pracuje s množstvom zariadení, ktoré podporujú pero ako vstupný nástroj. Primárnym podporovaným systémom je však Windows 10 s protokolom MPP. Na párovanie totiž stačí stlačiť a podržať obe bočné tlačidlá na dve sekundy.

Wacom Bamboo Ink

Kľúčové vlastnosti stylusu Wacom Bamboo Ink (2. generácia)

  • Lacný a funkčne navrhnutý stylus
  • Navrhnutý na používanie s Windows 10
  • Vhodný najmä na písanie poznámok a jednoduché nákresy

Parametre a špecifikácia

Určenie

Zariadenie Tablet
Kompatibilita Windows

Hrot

Technológia Aktívna
Počet tlakových bodov 4 096

Vlastnosti

Funkcie Rozpoznanie tlaku, Vymeniteľný hrot, Spona na prichytenie
Výdrž batérie 15 h

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka 145 mm
Priemer 9,5 mm
Hmotnosť 19 g
Kód:  MF110g76
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CS323AG0B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14