Obnoviť stránku

Vysávače KÄRCHER

Vysávače Kärcher – banner

KÄRCHER: Vysávač, ktorý zvládne každú výzvu

Kärcher je celosvetovo známy nemecký rodinný podnik, založený v roku 1935 Alfredom Kärcherom v nemeckom Winnendene. Vyrába čistiace prístroje, ako aj kompletné čistiace systémy. Spoločnosť nastavuje ako inovatívny líder štandardy v oblasti technológií, služieb a dizajnu tak, aby uspokojila požiadavky všetkých zákazníkov. Každý Kärcher vysávač sa chváli silným a plynulým saním či kvalitnými, pre alergikov nezávadnými HEPA filtrami, vďaka ktorým môže byť aj vysávanie radosť.

Viacúčelový vysávač Kärcher

Viacúčelový Kärcher vysávač

Viacúčelový Kärcher vysávač je ideálny pre maximálne pracovné pohodlie a dosiahnutie najlepších výsledkov, či už ide o suché alebo mokré nečistoty. Ponúknu napríklad jednoduché a bleskové vybratie filtra vyklopením filtračnej kazety či možnosť nasadenia najrôznejších násad priamo na saciu hadicu, aby ste sa dostali do zle dostupných kútov vašej obývačky, auta či garáže.

Bezvreckový vysávač Kärcher

Bezvreckový vysávač Kärcher vám ušetrí financie za dokupovanie drahých filtračných vreciek, pretože sa nečistoty zhromažďujú v priehľadnej nádobe, ktorú stačí raz za čas vyprázdniť. Je vhodný na čistenie bytov a menších domov. Bezvreckové Kärcher vysávače sú vybavené hygienickým HEPA filtrom, ktorý spoľahlivo filtruje jemné nečistoty ako peľ a iné alergénne čiastočky.

Bezvreckový Kärcher vysávač
Kärcher čistič okien

Čističe okien Kärcher

Čističe okien Kärcher dokonale vyčistia všetky sklenené plochy a zanechajú ich úplne bez šmúh vďaka odsávaniu prebytočnej vody pri umývaní. Pre dokonalý lesk môžete použiť rozprašovač na čistič okien a utierku z mikrovlákna. Kärcher čistič okien má LED kontrolku indikujúcu stav batérie a nízku hmotnosť, čím umožňuje ľahkú manipuláciu a ovládanie.

Spresniť parametre
143 položiek
Kärcher S 4 Twin - Aku metla
Kärcher S 4 Twin
5
169,90 €
Na sklade 2 ks
Aku metla , mechanický

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19