Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vysávače Bosch

Vysávače Bosch

Upratovanie domácnosti od podlahy až po strop s vysávačmi Bosch

Vysávače Bosch s novými technológiami sa postarajú o pohodlné upratanie celej domácnosti, a to dokonca aj vášho osobného automobilu. Vyberte si typ a model presne pre vás – tyčový vysávač 2 v 1, vreckový či bezvreckový, multifunkčný alebo ručný. Vďaka najnovším nemeckým technológiám sa vysávače Bosch vyznačujú najvyššou kvalitou a životnosťou. Na niektoré modely je navyše poskytovaná záruka 10 rokov na motor. Značka Bosch kladie dôraz aj na pohodlie.  Systém Aliance Power for All umožňuje používať jednu batériu do viacerých spotrebičov,  elektrického náradia a záhradného náradia. Batéria je kompatibilná aj s ďalšími spotrebičmi iných výrobcov.

Vysávače Bosch

Tyčové a ručné aku vysávače Bosch

Tyčové akumulátorové vysávače bez kábla poskytujú maximálne pohodlie a flexibilitu. Vysávače z najnovšieho radu Unlimited 7 a 8 sú ľahké, extrémne výkonné a majú dlhú výdrž batérie na jedno nabitie. S dostupným príslušenstvom vysajete všetky nečistoty. Vybrané modely ProAnimal majú špeciálne nadstavce pre ľahké upratovanie po domácich maznáčikoch. Praktické riešenie 2 v 1 umožňuje vysávať ako klasicky, tak aj s ručným vysávačom. Vysávače sú vybavené flexibilnými hubicami, bez problémov sa tak s vysávačom dostanete napríklad pod pohovku alebo do užších miest. Použité filtre disponujú dlhou životnosťou a zaisťujú, že vyfukovaný vzduch je čistejší ako vzduch v miestnosti. Ak už máte vysávač a zháňate nejaký na rýchle upratovanie malých nečistôt, prezrite si ponuku ručných aku vysávačov Bosch.

Vreckové a bezvreckové vysávače Bosch

Pokiaľ preferujete klasický tvar vysávača, vyberajte z vreckového alebo bezvreckového typu. Oba varianty sú mimoriadne výkonné. Vybrané modely vreckových vysávačov Bosch radu ProHygienic sa vyznačujú top filtráciou – filtrom Ultra Allergy. Ide o doteraz najvyššiu filtračnú technológiu HEPA U15, ktorá v kombinácii hermetického uzavretia tela vysávača, mikrofiltra a filtračného vrecka HEPA13 poskytuje perfektné vysatie nečistôt a najvyššie možné odstránenie alergénov, baktérií a plesní až z 99,99 %. Ak nechcete riešiť výmenu vrecúšok, vyskúšajte bezvreckové vysávače Bosch. Sú veľmi ľahké a jednoducho sa s nimi manipuluje. EasyClean systém poskytuje jednoduché vysypávanie nádoby na prach. Vybrané modely vďaka technológii Sensor AirCycle monitorujú vysávanie senzormi a zaisťujú tak zakaždým vysokú účinnosť.

Vysávače Bosch
Vysávače Bosch

Viacúčelové Wet&Dry vysávače Bosch

S vysávačmi na suché a mokré vysávanie dôkladne upracete koberce a všetky typy podláh alebo môžete povysávať rozliatu tekutinu. Dostatočne veľký zásobník na vodu umožňuje dlhé upratovanie bez prerušenia. Vysávače Wet&Dry značky Bosch sú vybavené veľkou tryskou na čistenie kobercov aj vysávanie tekutín a malou tryskou na čistenie čalúnenia. Turbo kefa efektívne čistí koberce, vrátane vlasov. Súčasťou vysávačov sú umývateľné HEPA filtre, ktoré sa postarajú o to, že vyfukovaný vzduch je čistejší ako vzduch v miestnosti.

Jedna batéria pre celý váš domov

Nebaví vás ťahanie kábla? Bezkáblové spotrebiče Bosch sú poháňané silnými motormi a vymeniteľnými batériami. Zatiaľ čo väčšina zariadení používa rôzne typy prevažne drahých batérií, pri spotrebičoch Bosch vám postačí iba jedna. 18 V batéria je kompatibilná v rámci systému Aliance Power for All s mnohým elektrickým náradím a záhradným náradím, a to aj od iných značiek ako sú Gardena, Glora, Wagner alebo Rapid. Týmto spôsobom môžete použiť jednu batériu nielen v domácnosti, ale aj na záhrade či v dielni.

Vysávače Bosch
Vysávače Bosch

Kvalita Bosch vyrobená v Nemecku

Už viac ako 80 rokov sa v továrňach značky Bosch v Nemecku vyvíjajú vysávače s neutrálnou uhlíkovou stopou. Vďaka dlhoročným skúsenostiam, nemeckému inžinierstvu a precíznosti môže značka Bosch ponúknuť vysávače v tej najvyššej kvalite. Bosch sa zameriava na detaily, vysoký štandard inovácií a extrémne záťažové testovanie všetkých produktov. Vďaka tomu výrobky značky Bosch opakovane získavajú ocenenia za kvalitu a dizajn. Priamo v Nemecku sa dnes vyrábajú vreckové a bezvreckové vysávače a tyčové vysávače radu Unlimited 6 a 7.

10 rokov záruka na motor

Spoznajte rozdiel s motormi Bosch. Moderný proces výroby, dôkladné testovanie, efektívny prenos energie a optimalizovaný prúd vzduchu majú za výsledok stály výkon, vysokú úroveň sacej sily na všetkých typoch podláh a dlhú životnosť. Značka Bosch garantuje vysoký výkon motoru s desaťročnou zárukou. Kompletné podmienky záruky nájdete na webových stránkach výrobcu.

Vysávače Bosch

Vysávače Bosch

Vyrobené v Nemecku

Spresniť parametre
104 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01