Obnoviť stránku

Vysávače Rowenta

Vysávače Rowenta

Vysávače Rowenta

Značka Rowenta je expertom na vysávanie a ponúka celý rad rôznych prístrojov na dokonalé upratovanie domácnosti. Tyčové vysávače na perfektné upratovanie od podlahy až po strop, robotické vysávače, vysávače kombinované s parným mopom, alebo klasické vtreckové a bezvreckové vysávače. Či už vás trápia alergie na prach, alebo máte domáceho maznáčika, z ponuky vysávačov Rowenta si vyberie každý.

Robotické vysávače Rowenta

Robotické vysávače Rowenta

Rowenta v sortimente vysávačov ponúka inteligentné robotické vysávače, ktoré sa postarajú o automatické vysávanie aj vytieranie bez námahy. Svoj nový robotický vysávač Rowenta môžete ovládať pomocou aplikácie v mobilnom telefóne. Robotický vysávač Rowenta si poradí s väčšinou druhov podláh a skvelý výkon nestratí ani na kobercoch. Všetky robotické vysávače Rowenta vysávajú a vytierajú v jednom kroku. Všetky modely majú rotačnú kefu, vďaka ktorej dosiahnu perfektné výsledky aj na kobercoch. Majú inteligentnú navigáciu a senzory proti pádu zo schodov. Inteligentný robotický vysávač Rowenta bude perfektný pomocník aj pre majiteľov domácich maznáčikov.

Tyčové vysávače a parné mopy Rowenta

Tyčové vysávače Rowenta sú veľmi obratné a skladné. Vďaka parkovacej polohe si tyčový vysávač Rowenta nájde miesto v každej domácnosti. Tyčové vysávače nemeckej značky Rowenta využívajú bezvreckovú cyklónovú technológiu, ktorá veľmi účinne separuje prach zo vzduchu a vďaka vysokokapacitným batériám vám pri vysávaní doprajú veľkú voľnosť pohybu. Veľkou agilnosťou sa chváli najmä tyčový vysávač Rowenta Air Force Flex 560 Aqua, ktorý je vo vyhotovení 3 v 1 – kombinácia tyčového a ručného vysávača s mopom. Parné mopy vďaka horúcej pare pod tlakom udržia vašu podlahu bez baktérií a v kombinácii s cyklónovým vysávačom si poradia aj so srsťou domácich zvierat a ďalšími nečistotami. Sú vhodné na všetky typy tvrdých podláh a v kombinácii so štandardným príslušenstvom aj na koberce.

Tyčové vysávače a parné mopy Rowenta
Vreckové a bezvreckové vysávače Rowenta

Vreckové a bezvreckové vysávače Rowenta

V sortimente vysávačov značky Rowenta si vyberiete zo širokej ponuky vysávačov od klasických podlahových vreckových vysávačov Rowenta Silence Force Allergy+, alebo bezvreckových extrémne tichých vysávačov radu Silence. Vreckové vysávače Rowenta predstavujú mimoriadnu kombináciu výkonu a nízkej hlučnosti. Nové hygienické vrecká a trvalé filtre zaručujú dokonalú filtráciu a lepšiu úroveň hygieny. Bezvreckové vysávače Rowenta dosahujú mimoriadne výsledky, vyznačujú sa nízkou hlučnosťou a filtračnou technológiou, ktorej synonymom je dlhá životnosť. To im umožňuje uspokojiť aj tie najnáročnejšie požiadavky. Výkonná a vysoko efektívna sacia hlavica odstraňuje hlboko zanesenú špinu, poradí si aj s nečistotami väčšieho rozsahu a jej skosené hubice sa dokážu prispôsobiť rôznym povrchom. Či už máte v rodine alergika, alebo domáce zviera a akýkoľvek druh podláh, v ponuke vysávačov Rowenta nájdete riešenie pre každého.

Spresniť parametre
168 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19