Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vysávače ELECTROLUX

Vysavače Electrolux

Technológiami nabité vysávače Electrolux na ľahké upratovanie

Urobte si z vysávania chvíľku pre seba – naše tiché a výkonné vysávače Electrolux vás pri tom rušiť nebudú. Sú pripravené vždy po ruke a k použitiu aj niekoľkokrát za deň. Už vás nerozhodí žiadna pavučina, prach, zvieracie chlpy ani hlina. Electrolux vysávače zvládnu veľké aj malé upratovanie, od podlahy až po strop. Ponúkame riešenia aj pre alergikov aj milovníkov domácich maznáčikov. Vyberte si Electrolux vysávač podľa svojho životného štýlu a vysávajte múdro, kedykoľvek, kdekoľvek a akokoľvek. Nájdite si ten najlepší model, ktorý bude vyhovovať práve vám!

Tyčový vysávač Electrolux

Tyčové vysávače Electrolux – čisto na jeden dotyk

Vieme, ako čistota prostredia ovplyvňuje domácu pohodu. Preto sme vyvinuli tyčové vysávače Electrolux v špičkovom dizajne a s ľahkou konštrukciou na ľahkú manipuláciu. Sú tiché, výkonné a ponúknu výnimočne dlhú dobou prevádzky. Technológia BrushRollClean vyčistí kefu jedným zošliapnutím pedálu. Flexibilná hubica s LED osvetlením umožňuje vysávanie aj v ťažko dostupných miestach. Electrolux vysávače radu 800, 700, 600 či 500/300 ponúknu aj praktickú odnímateľnú ručnú jednotku.

Robotické vysávače Electrolux – vysávajte chytro!

Prenechajte upratovanie moderným technológiám. Robotické vysávače Electrolux sa postarajú o dokonale čistú podlahu a vy pritom nemusíte byť doma. Zabudnite na boľavý chrbát a bez námahy si užívajte uprataný a útulný domov. Robotický vysávač Electrolux Pure i9.2 má vynikajúcu čistiacu účinnosť s prevádzkovou dobou až 120 minút. Trojuholníkový tvar mu umožňuje dostať sa všade a navigačný systém 3D Vision ho prevedie bezpečne celou vašou domácnosťou bez toho, aby niekde uviazol alebo do niečoho narazil.

Robotický Electrolux vysávač
Sáčkový vysavač Electrolux

Vreckové Electrolux vysávače – výkonné, inteligentné a tiché

Niektoré vreckové Electrolux vysávače patria k tým najtichším na svete, iné sú tiež antialergickým programom či hubicou určenou priamo na zvieracie chlpy. Vyskúšajte modely s XL kolieskami Easy-roll, ktoré umožnia obratné a pohodlné vysávanie. Technológia PureFlow potom zaručí nekompromisný sací výkon. Vyberte si ten správny vreckový vysávač Electrolux z našich modelových radov Pure D9, Pure D8.2, Ultrasilencer, UltraOne alebo EasyGo.

Bezvreckový Electrolux vysávač – už žiadny prach

Spoznajte náš nový, bezvreckový Electrolux vysávač, pri ktorom sme kládli dôraz na kvalitnú filtráciu, vyšší výkon a nízku spotrebu energie. Prachové nádoby s väčším objemom navyše nevyžadujú tak časté vysypávanie. Systém Multi Room™ s dosahom 12 metrov umožní vysávať viac miestností naraz bez výmeny kábla medzi zásuvkami. Inteligentné veko prachovej nádoby zabráni rozptýleniu prachu do okolia pri jej vyprázdňovaní. Zvoľte si vysávač Electrolux Ultraflex, Pure C9 či EasyC4.

Bezvreckový vysávač Electrolux
Spresniť parametre
147 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13