Obnoviť stránku

Výrobníky sódy Sodastream

Výrobníky sódy SodaStream

Výrobníky sódy SodaStream – kompletné perlivé vybavenie

S výrobníkmi sódy Sodastream si ľahko pripravíte perlivú vodu podľa chuti priamo z vášho kohútika. Dajte zbohom všetkým plastovým fľašiam, ktoré znečisťujú životné prostredie. S výrobníkom sódy SodaStream si môžete jednoducho upraviť mieru perlivosti. Výmenu plynovej bombičky vykonáte na každom rohu a čaká na vás tiež mnoho príchutí a dizajnových fliaš pre lahodné a čerstvé nápoje. Balenie SodaStream obsahuje všetko príslušenstvo, takže si domácu sódu vychutnáte okamžite. Ušetrite za balené vody a vychutnajte si poriadnu dávku bubliniek.

Výrobníky sódy SodaStream Spirit

Jednoduchá výroba perlivej vody – výrobníky sódy SodaStream

Zdravé a svieže nápoje máte s výrobníkmi sódy SodaStream na dosah ruky. Pomocou jedného stlačenia tlačidla pripravíte jemne, stredne či veľmi perlivú vodu. Vyskúšajte niekoľko prémiových radov prístrojov. SodaStream Spirit One Touch riadi perlivosť vďaka inteligentnej elektronike, zatiaľ čo mechanický výrobník Jet patrí medzi dlhodobo najobľúbenejší a najpriaznivejší typ. Prémiovým výrobkom je potom SodaStream Crystal, ktorý umožňuje prípravu vody vo fľaši zo skutočného skla.

Výmena bombičky SodaStream

Plynová bombička SodaStream slúži na premenu kohútikovej vody na vytúženú bublinkovú. Nájdete ju v základnej výbave každého zakúpeného výrobníka. Ľahko si tak vytvoríte až 80 l perlivej vody v závislosti od režimu perlenia. Ako teda prebieha výmena bombičky SodaStream? Po spotrebovaní plynovej náplne na vás čaká viac ako 3 000 autorizovaných výmenných miest vrátane našich pobočiek. Stačí vám prázdna SodaStream bombička, za ktorú ihneď dostanete novú iba za náklady na plyn.

SodaStream bombička
SodaStream fľaše

Veľké množstvo originálneho príslušenstva SodaStream

Okrem výrobníka a bombičky v balení nájdete skrutkovacie SodaStream fľaše, ktoré sú presne vyrobené pre ľahké zacvaknutie do prístroja. Nenechajte sa však zmiasť, skvele slúžia aj na prenos čerstvej perlivej vody, nech už putujete kamkoľvek. Hodiť sa vám preto budú náhradné viečka a plastové či sklenené fľaše SodaStream so širokou ponukou motívov a farieb. Pokiaľ túžite po ochutenom nápoji, stavte na lahodné príchute. SodaStream sirupy do perlivej vody si zamilujete.

Spresniť parametre
83 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17