Obnoviť stránku

Seagate

Seagate Logo

Seagate – pevné disky pre vaše dáta

Pevné disky Seagate majú na trhu viac ako 20-ročnú tradíciu a patria medzi tie najspoľahlivejšie na svete. Disponujú množstvom užitočných technológií a veľkým priestorom pre vaše dáta. V ponuke diskov Seagate nájdete napríklad HDD pre počítače, notebooky, servery, NASy a dátové úložiská. Pevné disky Seagate sa otáčajú rýchlosťou až 7 200 otáčok za minútu, čo im zaisťuje vysoký výkon. Samozrejme nechýbajú ani rýchle SSD disky alebo externé disky.

Seagate Exos

Disky Seagate Exos excelujú v náročných podmienkach

Úložné disky Seagate Exos boli vytvorené pre dlhodobé hromadné ukladanie a manipulovanie dát v každodennom režime bez prestávok. Sú preto vybavené najnovšími technológiami, zvládnu uložiť až 20 TB dát a pracovať viac ako 2 milióny hodín. Z týchto dôvodov nachádzajú disky Seagate Exos využitie v komerčných, korporátnych, ale aj vládnych priestoroch s náročným pracovným zaťažením. Modely Exos E sú vhodné pre efektívne a nízkonákladové servery, zatiaľ čo Exos X sa pýšia škálovaním pre vysokú hustotu dát a maximálny výkon.

NAS disky Seagate IronWolf pre domov, firmy aj datacentrá

O inteligentné dátové úložiská sa potom postarajú NAS disky Seagate IronWolf. Tie sa vyznačujú vysokou kapacitou do 20 TB a predovšetkým schopnosťou zdieľať svoj obsah s niekoľkými počítačmi zároveň. Disky Seagate IronWolf si hravo poradia s ročnou záťažou od 180 do 300 TB dát a môžete ich veľmi jednoducho škálovať. Zároveň obsahujú technológie, ktoré obmedzujú vibrácie, zvyšujú odozvu a maximalizujú tak životnosť aj výkon. Seagate IronWolf ponúkajú navyše službu Rescue Data Recovery, ktorá ochráni dáta po dobu 3 rokov.

Seagate IronWolf
Seagate SkyHawk

Seagate SkyHawk alebo inteligentné kamerové riešenia

Pevné disky radu Seagate SkyHawk sú špeciálne navrhnuté pre záznam videí z nahrávacích systémov NVR a DVR. Dokážu uložiť až 20 TB dát, teda takmer 4 000 hodín videozáznamu v HD rozlíšení. Disky Seagate SkyHawk sú optimalizované pre každodennú záťaž a zvládnu procesovať 550 TB dát za jeden rok. Dlhú životnosť diskov potom zaistí minimalizácia vibrácií aj odolnosť voči teplotám od 0 do 70 °C. Seagate SkyHawk taktiež disponujú funkciou ImagePerfect, ktorá má za úlohu eliminovať vynechávanie snímok.

Úložisko LaCie nielen pre kreatívne mysle

LaCie je prémiová dcérska firma spoločnosti Seagate, ktorá sa špecializuje na ďalšie rôzne dátové riešenia pre fotografov, kameramanov aj audioprofesionálov. Jej portfólio je preto veľmi pestré a zahŕňa mnoho spoľahlivých a výkonných produktov. Mobilné disky LaCie sa vyznačujú štíhlym telom určeným na jednoduché skladovanie aj prenášanie. Robustné Rugged modely disponujú odolnosťou voči prachu, nárazom aj vode štandardu IP67. S náročnou prácou doma potom pomôžu LaCie doky s kapacitou do 108 TB.

Seagate LaCie
Seagate FireCuda

Seagate FireCuda – nenechajte sa už počas hrania obmedzovať

Tí najzapálenejší hráči hier určite ocenia SSD disky Seagate FireCuda zamerané na špičkový výkon a odolnosť. Využívajú 4. generáciu pripojenia PCIe, a preto ohromia dvojnásobnou prenosovou rýchlosťou oproti predchádzajúcej generácii dosahujúcej 7 300 MB/s. Disky Seagate FireCuda si môžete vybrať v rôznych variantoch s kapacitou od 512 MB až po 16 TB a niektoré môžete pripojiť aj ku konzolám PlayStation a Xbox. Modely s technológiou Heat Sink navyše lepšie odvádzajú teplo, predchádzajú prehrievaniu a zaručia stabilný výkon.

Externé disky Seagate na každú príležitosť

Externé disky Seagate sa budú hodiť počas cestovania, zálohovania, ale aj na rozšírenie úložiska počítačov, notebookov, mobilov aj herných konzol. Modely Expansion si môžete zaobstarať v prenosných SSD a HDD variantoch alebo v stolnom disku s kapacitou až 20 TB. Disky Seagate One Touch ďalej ponúknu lepšiu ochranu dát a SSD modely aj podporu Android aplikácie Seagate Touch pre zálohovanie dát z telefónu. Rozšírenie úložiska hernej konzoly nie je ľahké, a preto prišiel Seagate s radom diskov Game Drive na uloženie nových hier, nahrávok aj pokrokov.

Externý disk Seagate

Technológia Seagate

Technológia Seagate AgileArray

Technológia Seagate AgileArray zaisťuje nepretržitý chod disku a pomáha vyriešiť problém s obnovou chýb pri čítaní a zápise. Všetko vďaka použitiu nastaviteľného časového limitu pre integrovaný proces obnovy, čo zaručuje, že jednotka zostane k dispozícii a pracuje v súlade s radičom RAID. Seagate AgileArray ďalej napríklad znižuje vibrácie disku, čo zaistí dlhodobú a spoľahlivú prevádzku.

Seagate AgileArray
Seagate Rescue Data Recovery

Záchrana a obnovenie dát vďaka službám Seagate Data Rescue

Predplatená služba Seagate Data Rescue Plan chráni vaše dáta v prípade, že dôjde k poškodeniu disku, napadnutiu vírusom, chybe softvéru alebo z iných dôvodov, ktorých následkom je strata dát. Rovnako si môžete zakúpiť špecializovaný softvér Seagate Data Recovery, ktorý vám pomôže počas 4 jednoduchých krokov stratené dáta obnoviť. Pokiaľ disk prestal úplne fungovať, v rámci služby In–Lab Data Recovery môžete disk zaslať priamo špecialistom na obnovu dát do spoločnosti Seagate.

Spresniť parametre
132 položiek

Seagate

Americká firma so sídlom v slávnom Silicon Valley je svetovou jednotkou vo výrobe a predaji pevných diskov pre stolné počítače, notebooky aj ďalšie zariadenia. Produkty Seagate sa zameriavajú na maximálnu spoľahlivosť pri starostlivosti o vaše dáta, čo v dnešnej dobe, keď dôležitosť osobných aj firemných dát stále stúpa, určite oceníte. Rok za rokom prináša užitočné inovácie, zaisťujúce vyššie prenosové rýchlosti, zabezpečenie aj možnosti zdieľania. Ukladajte a zdieľajte svoje dáta bezpečne a spoľahlivo – zvoľte produkt značky Seagate.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17