Obnoviť stránku

Vypalovačka Lite-On DH-20A6S

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Vypalovačka Lite-On DH-20A6S

Kvalitné a spoľahlivá vypalovací SATA mechanika, ktorý okrem zápisu na klasická média DVD podporuje aj napaľovanie na dvojvrstvové DVD a disky DVD-RAM.Vďaka pripojenie cez SATA konektor je prenos dát rýchlejšie a spoľahlivejšie.Mechanika zvláda vysoké rýchlosti napaľovania, klasické DVD vypaluje rýchlosťou až 20 x, dvojvrstvová DVD 8x a disky DVD-RAM dokonca 12x.Samozrejmosťou je tiež zápis na CD a CD-RW.Mechanika je vybavená množstvom pokročilých technológií pre bezpečné a kvalitné napaľovanie.Vďaka funkcii Super All Write môžete napríklad DVD-RAM disk prepísať viac ako 100 000x.Mechaniku dá do počítača umiestniť vo vertikálnej aj horizontálnej polohe.Dodáva sa v cenovo výhodnom bulk balenie (iba vypalovací mechanika).
Parametre a špecifikácie:
Rýchlosti zápisu: 20x DVD ± R, 8x DVD + RW, 6x DVD-RW 8x DVD + R9, 8x DVD-R DL 48x CD-R, 32x CD-RW 12x DVD-RAM
Rýchlosť čítania:
20x DVD ± R
48x CD-ROM
8x DVD ± R DL
12x DVD-RAM
Rozmery diskov:
12 cm, 8 cm
Kompatibilita médií:
CD-DA, CD-ROM, CD-ROM/XA, Photo-CD, Multi-session, Karaoke-CD, Video-CD, CD-I FMV, CD Extra, CD Plus, CD-R, CD-RW, DVD single / dual layer (PTP / OTP), DVD-R (3.9GB / 4.7GB), DVD-R multi-borders, DVD-RAM, DVD + R, DVD + R multi-sessions, DVD-RW a DVD + RW
Prístupová doba:
CD-ROM:160 ms
DVD-ROM:160 ms
Vyrovnávacia pamäť:
2 MB
Farba:
Čierna
Rozhranie:
SATA
Rozmery:
145 x 41,3 x 170 mm
Hmotnosť:
0,7 kg
Kód:  GL047
Produktové číslo:  iHAS120-19
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19