Obnoviť stránku

Vypalovací program OEM NERO 7.0 Essentials Suite III

Vypalovací program OEM NERO 7.0 Essentials Suite III

Cenovo atraktívny verzia známeho softvér pre prácu s paliva mechanikami, univerzálny pre všetky mechaniky.Obsahuje softvér pre napaľovanie Nero Express 7 a packet zapisovanie InCD 5.Všetky obsiahnuté programy možno ľahko spúšťať pomocou StartSmart3, ktorý Vám jednoducho a rýchlo spustí ten správny program pre Vami vybranú akciu.Nechýba aplikácie pre editáciu a authoring videa Nero Vision 4, Nero Recode 2 alebo Nero PhotoSnap pre úpravu fotografií.Jednoduché zálohovanie pevného disky na médium zabezpečia Nero Backup 2.Samozrejmosťou je prehliadač fotografií i multimediálny prehrávač videosúborov a hudby.Súčasťou je aj program Nero Home, ktorý Vám umožní ľahko ovládať vaše multimediálne komponenty ako je napríklad televízne karta.
Softvér pre testovanie mechaniky a informácie o systéme sú obsiahnuté v programovom balíku s názvom Nero Toolkit.
Obsiahnuté aplikácie:
Nero Home
Nero Scout
Nero Start Smart 3
Nero Express 7
Nero Recode 2
Nero Vision 4
Nero Show Time 2
Nero Media Home
Nero Backup 2
In cd5
Nero PhotoShow
Nero PhotoSnap
Nero PhotoSnap Viewer
Nero Cover Designer 2
Nero Tool Kit
Dôležité INFO:
Keďže sa jedná o OEM verziu, je možné ho odstrániť iba spoločne s novou CD alebo DVD mechanikou - na rovnakom predajnom doklade!
Kód:  GM905d
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08