Obnoviť stránku

Vypalovací DVDRW mechnika Samsung SH-S182M lighscribe černá

Príslušenstvo k tovaru

Vypalovací DVDRW mechnika Samsung SH-S182M lighscribe černá

Vysokorýchlostná vypalovací mechanika v čiernom prevedení s 18x zápisom na klasická DVD ± R média a 12x na média novodobého formátu DVD-RAM.Ponúka tiež vynikajúci 8x rýchlosť zápisu aj prepisu dvojvrstvových diskov DVD ± R DL.Do počítača sa pripája pomocou rozhrania IDE.Mechanika je vybavená vyrovnávacie pamäťou s kapacitou 2 MB a samozrejmosťou je ochrana proti podtečení vyrovnávacej pamäte pri pálení.technológie pre ochranu podtečení bufferu.Pokročilé technológie ako Magic Speed, Double OPC a ďalší sú zárukou bezproblémového a kvalitného zápisu a znižujú hlučnosť i vibrácie.Výhodou je funkcia Firmware Live Update, ktorá umožňuje cez internet stiahnuť nový firmware a zlepšiť tak kvalitu zápisnice alebo pridať podporu nových médií.Mechanika sa dodáva v bulk balení (iba mechanika).
Unikátna technológia LightScribe dokáže "kresliť" vypalovacím laserom na povrch média.Ľahko tak možno vytvoriť profesionálne vyzerajúce obrázok v stupňoch šedi na vhodnom CD alebo DVD disku, bez nutnosti vlastniť špeciálne drahú tlačiareň, bez lepenia potlačených etikiet zhoršujúcich čítanie médiá, bez plytvania nákladným spotrebným materiálom.Stačí len napáliť obsah na médium, otočiť ho a na vrchní stranu vypáliť obrázok.
Parametre a špecifikácie:
Rýchlosti zápisu:
18x DVD ± R, 8x DVD + RW, 6x DVD-RW
8x DVD ± R DL
12x DVD-RAM
48x CD-R, 32x CD-RW
Rýchlosť čítania:
16x DVD-ROM
12x DVD-RAM
48x CD-ROM
Kompatibilita médií:
DVD-RAM, DVD + R, DVD + R DL, DVD + RW, DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW, DVD-Video, DVD-ROM, CD-R, CD-RW, CD-ROM, CD-ROM/XA, CD-Audio, Video-CD, Photo CD, CD-I (FMV), CD-Extra, CD-TEXT, LightScribe DVD + /-R, LightScribe CD-R
Rozhranie:
IDE Ultra DMA-2 (33.3MB / s)
Prístupová doba:
CD:110 ms
DVD:130 ms
Vyrovnávacia pamäť:
2 MB

Rozmery:

148 x 42 x 170 mm
Kód:  GT412g
Produktové číslo:  SH-S182M/BEBM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18