Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VXT 2 QUADRO Čierno-zelený

VXT 2 QUADRO Čierno-zelený

Spoločnosť VXT, so sídlom v Ostrave, má v úmysle preniknúť na celý európsky trh svojím novým VXT 2 Quadro elektrickým vozidlom. Je to malé, ale pomerne roztomilé vozidielko, ktoré je navrhnuté vyložene do ulíc mesta. S dĺžkou 226 cm, šírkou 118 cm a výškou 145 cm sa stane kráľom najmenších parkovacích miest. Navyše, toto elektrické vozidlo možno ovládať už od 15 rokov.

Kľúčové vlastnosti modelu VXT 2 Quadro

  • Najlacnejšie elektrické auto na trhu
  • Očakávaný dojazd po meste asi 50 kilometrov
  • Dá sa ovládať od 15 rokov
  • Jednodielny dizajn
  • Nízke prevádzkové a servisné náklady

Elektrické auto do mesta

Dopyt po elektrických vozidlách pre mládež je dosť veľký a VXT 2 Quadro je jasným dôkazom. Vďaka konštrukčnej rýchlosti 45 km/h nemôže jazdiť na diaľniciach alebo rýchlostných cestách, ale to vôbec neprekáža. Pri dosahu 50 km sa musíte rozumne pohybovať okolo dobíjacej stanice. Na nabíjanie sa používa štandardná zásuvka 230 V a trvá asi 5 hodín. 

VXT 2 Quadro má slušný tvar

Napriek rekordne nízkej cene sa výrobca rozhodol nainštalovať relatívne zaujímavé zariadenie. Predovšetkým sú to lepšie lítiové batérie, rádio s parkovacou kamerou, centrálne zamkýnanie a požadované LED denné osvetlenie. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Zelená

Batéria a nabíjanie

Jazdné vlastnosti

Maximálna rýchlosť 45 km/h
Pohon 4 x 4 Nie

Nadštandardná výbava

Nadštandardná výbava Parkovacia kamera, Bezkľúčové štartovanie

Rozsah a spotreba

Cena/km 0,3 Kč (0,01 Eur)

Úžitkové vlastnosti

Karoséria Hatchback
Počet miest 2
Hmotnosť 304 kg

Vodičské oprávnenie

Vodičské oprávnenie AM
Kód:  VXT01ct

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08