Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VTech Kidizoom Smart Watch DX7 - modré

3,8 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
65,90 €

VTech Kidizoom Smart Watch DX7 - modré

Vtech Kidizoom Smart Watch DX7 veselej modrej farby sú tie najzábavnejšie a najinteligentnejšie hodinky pre deti. Prichádzajú s novými funkciami a možnosťami, ako ich využiť. Deti budú nadšené zo všetkých tých hier, kamery, foťáku, hlasového záznamníka s meničom hlasu alebo napríklad budíka a stopiek. Zrazu môže prísť vhod aj jednoduchá kalkulačka či kalendár. Celú, už aj tak bohatú plejádu funkcií hodiniek VTech Kidizoom Smart Watch DX7 možno ľahko rozšíriť pomocou mobilnej aplikácie Learning Lodge. Odlíšiť sa od kamarátov môžu deti originálnymi zobrazeniami ciferníkov podľa ich výberu z bohatej ponuky.

Kľúčové vlastnosti Vtech Kidizoom Smart Watch DX7, modré

  • Inteligentné detské hodinky s mnohými funkciami
  • Analógové aj digitálne zobrazenie času v mnohých veselých zobrazeniach 3D 
  • 5 hier a 3 pohybové hry
  • Hodinky Kidizoom majú fotoaparát a nakrúcajú aj videá
  • Mnoho ďalších funkcií získate pomocou aplikácie Learning Lodge
  • Kalkulačka na základné počty, kalendár, stopky, budík a časovač

Jedny hodinky, veľa zábavy!

Detské hodinky VTech Kidizoom Smart Watch DX7 ponúkajú deťom 5 zábavných hier, ktoré možno hrať priamo na dotykovom displeji hodiniek. Okrem toho môžu vďaka pohybovému senzoru zabudovanému priamo v hodinkách využiť ďalšie tri špeciálne pohybové hry. Pre fotky, videá a hlasový záznamník s meničom hlasu majú hodinky vyhradený dostatok úložného priestoru. Deti si môžu navoliť analógové alebo digitálne zobrazenie času a vyberať si navyše môžu z mnohých zábavných zobrazení ciferníka v 3D. A čo tak sa naučiť časové údaje v angličtine? Ani to nie je s hodinkami VTech Kidizoom problém.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Detské

Remienok

Farba ramienka Modrá

Funkcie

Senzory Mikrofón, Reproduktor

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov
Kód:  HRAif5320
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3417761716038
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08