Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Varné dosky Bosch

Varné desky Bosch

Pohodlné a smart varenie – to sú varné dosky Bosch

Indukčné varné dosky Bosch boli navrhnuté s cieľom čo najviac uľahčiť proces varenia a vyprážania. Oproti elektrickým varným doskám dokážu indukčné dosky Bosch uvariť dva litre vody dvakrát rýchlejšie. K perfektnému výsledku dopomôžu senzory s inteligentnou reguláciou – PerfectCook na varenie a PerfectFry na smaženie. Niektoré indukčné dosky majú zabudovaný inteligentný odsávač pár. Pomocou najnovšej technológie dokonale odvetrajú pary a pachy presne v mieste vzniku. V ponuke varných dosiek Bosch nájdete aj plynové varné dosky, ktoré sú obľúbené medzi profesionálnymi kuchármi. Umožňujú jednoduchú, presnú a okamžitú reguláciu výkonu vďaka funkcii FlameSelect. Sklokeramické dosky sa dobre udržujú. Vybrané modely disponujú zónou pečenia.

Indukčné varné dosky

Indukčné varné dosky s inteligentným odsávaním

Kombinácia najnovšej technológie indukčných varných dosiek a digestorov v jednom spotrebiči. Inteligentné odsávanie odfiltruje paru aj pachy v mieste vzniku. Nešíri sa ďalej do miestnosti ani vám nezabráni vo výhľade na hrnce v zadnej časti varnej plochy. Vysoko účinný filtračný systém odstráni zo vzduchu mastnotu a tuhé častice. Súčasťou systému je indikátor, ktorý upozorní na potrebu čistenia tukového filtra. Filter stačí vložiť do umývačky a nechať umyť použitím programu s teplotou vody 50 °C. Odsávač je poháňaný motorom EcoSilence DriveTM, ktorý šetrí energiu a pracuje s nulovou stratou energie.

Varte ako profesionáli s plynovými varnými doskami

Plynové varné dosky sú často jasnou prvou voľbou profesionálnych kuchárov. Majú nespornú výhodu v podobe presnej, jednoduchej a okamžitej regulácie výkonu. Inteligentný dizajn zaručuje ľahkú údržbu. Rošty pod hrnce je možné umývať v umývačke riadu. Bezpečnostná termoelektrická poistka zabráni nežiaducemu úniku plynu pri zhasnutí plameňa. Ukazovateľ tepla vám označí, ktoré časti horáka a roštov sú vplyvom zvyškového tepla stále horúce.

Plynové varné dosky Bosch
Sklokeramické varné dosky Bosch

Sklokeramické dosky Bosch

Sklokeramické povrchy vyzerajú nielen skvele, ale hlavne sa dobre udržujú. Integrovaný panel TouchControl umožňuje dotykové ovládanie výkonu. Niektoré dosky majú zónu na pečenie, ktorá je vhodná na vyprážanie na veľkej panvici, alebo pekáči.

Senzory strážia správnu teplotu

Varné dosky Bosch sú vybavené širokým radom funkcií, ktoré pomôžu pripraviť pokrm presne tak, ako ho máte radi. Potrpíte si na steak? Senzor PerfectFry postráži správnu teplotu oleja, ktorú udrží po celú dobu bez prepálenia. Senzor PerfectCook zas sleduje teplotu pri varení a sám ju reguluje tak, aby nedošlo napríklad k vykypeniu mlieka, alebo popraskaniu párkov.

Senzory PerfectCook a PerfectFry
Široký výber dizajnov – varné dosky Bosch

Na výber z niekoľkých dizajnov

Vyberte si dizajn varnej dosky presne taký, aby ladil s celkovým poňatím vašej kuchyne. Značka Bosch ponúka varné dosky s klasickým dizajnom s rámikom z nehrdzavejúcej ocele, ďalej s hladkým a uceleným dizajnom bez rámika. KomfortProfil zas naopak zaujme skosenou hranou v prednej časti dosky a lištami z nehrdzavejúcej ocele po jej bokoch. Dizajn tzv. U-fazety ponúka skosené hrany po celom obvode dosky. Okrem rámikov si môžete vyberať aj z farieb. Biele vyhotovenie je netradičné a zaujme na prvý pohľad.


Spresniť parametre
89 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07