Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vstavané rúry MORA

Mora vestavne trouby

Vstavané rúry Mora

Vstavané rúry Mora novej generácie disponujú najnovšou technológiou, ktorá dokáže postrážiť prípravu pokrmov, kvalitne piecť a pripraviť výborné a zdravé jedlo. Vstavané rúry Mora sú dostupné v rôznych cenových reláciách, spôsobe ovládania alebo úrovniach vybavenia.

Vstavaná rúra Mora

Vstavané rúry Mora – Zaváranie, rozmrazovanie, predhrievanie, výroba domáceho jogurtu…

Nové vstavané rúry Mora si poradia s čímkoľvek, na čo si spomeniete. Vďaka objemu rúry 65 l nie je problém pripraviť svätomartinskú hus alebo obrovského moriaka. Vstavaná rúra Mora disponuje vnútorným zaobleným tvarom, ktorý je inšpirovaný tradičnou kamennou pecou, vďaka ktorej horúci vzduch cirkuluje rovnomerne do všetkých strán. Rúry Mora sú veľmi úsporné – trieda A alebo A+. Funkcie vstavanej rúry Mora sa môžu líšiť v závislosti od modelu:

  • Šetrné rozmrazovanie, výroba jogurtov
  • Zaváranie, pečenie viacerých pokrmov naraz
  • Program na udržiavanie teploty pokrmov a na nahrievanie tanierov
  • Super rýchly gril s výkonom 2 700 W
  • Samočistiace programy PYRO CLEAN a ECO CLEAN
  • Bohaté príslušenstvo (plechy na pečenie, rošty…)


Spresniť parametre
36 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16