Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vstavané rúry Bosch

Bosch

Varte a pečte zdravšie s rúrami BOSCH

Zažite v kuchyni koncert! Rúry BOSCH vás podržia aj pri tej najnáročnejšej príprave s výsledkami ako od najlepšieho šéfkuchára. Či už pripravujete pečené kura alebo narodeninovú tortu, s rúrou BOSCH to bude zábava. Rúry BOSCH disponujú programovou automatikou AutoPilot a funkciami ako je 4D cirkulácia vzduchu, PerfectBake, PerfectRoast alebo Assist. Vybrané modely sa aj automaticky vyčistia. Veľkou prednosťou značky BOSCH sú parné rúry na zdravú prípravu pokrmov a zachovanie arómy, vitamínov a minerálov.

Zdravá príprava pokrmov v pare

Zdravá príprava pokrmov v pare

Milujete čerstvo upečený, nadýchaný chlieb s chrumkavou kôrkou alebo máte chuť na perfektne pripravený pokrm? S parnými rúrami BOSCH z modelových radov Serie│6 a Serie│8 ľahko dosiahnete tie najlepšie výsledky. V ponuke sú parné rúry na prípravu pokrmov v jemnej horúcej pare, rúry na pečenie s prídavnou parou a kombinované parné rúry, ktoré umožňujú kombináciu pary a klasického ohrevu. Potraviny pripravené v pare si zachovávajú chuť, šťavnatosť a všetky vitamíny a minerály.

Rúra BOSCH sa vyčistí sama

Ručné čistenie rúry chemickými prostriedkami je minulosťou. Vybrané modely rúr BOSCH ponúkajú samočistiace funkcie - pyrolýzu a EcoClean Direct . Pri procese pyrolýzy sa rúra zahreje na 480 °C a zvyšky potravín a tukov sa spália na popol. Ten ľahko zotrite vlhkou handričkou. Pyrolýza vyčistí strop rúry, bočné steny, zadnú stenu aj dno a dvierka rúry. Navyše, rúry BOSCH majú špeciálnu povrchovú poréznu úpravu na strope a stenách. Povrch tvorí mikroskopické keramické zrnká, ktoré bránia znečisťovaniu vnútorného priestoru rúry po celú dobu životnosti spotrebiča. Ak potrebujete z rúry odstrániť väčšie zvyšky nečistôt, aktivujte čistiaci program EcoClean Direct. Dno rúry a vnútornú časť sklenených dvierok stačí iba utrieť vlhkou handričkou.

Pyrolýza
4D a 3D cirkulácia vzduchu

Rovnomerná distribúcia vzduchu

Rúry BOSCH disponujú funkciami 3D a 4D horúci vzduch. Vďaka 3D a 4D cirkulácii horúceho vzduchu môžete jedlo umiestniť na akúkoľvek z 3 alebo 4 úrovní rúry. Ventilátor dokáže počas prevádzky meniť smer otáčania a rovnomerne rozdeľuje teplo do celého priestoru rúry. Môžete tak piecť na všetkých 3 a 4 úrovniach naraz, sladké aj slané pokrmy naraz bez toho, aby došlo k prenosu chutí.

Presná príprava podľa receptu

Súčasťou rúr BOSCH sú senzory, ktoré sa starajú o dokonalé výsledky pečenia, varenia a vyprážania. Funkcia PerfectFry riadi teplotu počas procesu vyprážania a v prípade potreby ju upravuje. Máte istotu, že sa vyprážaný pokrm nepripáli. Senzor PerfectBake zasa neustále meria obsah vlhkosti v pokrmoch. Výsledkom je chrumkavý chlieb, koláč alebo quiche. Vhod príde aj teplotná sonda PerfectRoast pre dokonale prepečené mäso. Príprava pokrmov s rúrami BOSCH je hračka!

Senzory
Teleskopický výsuv

Teleskopický výsuv

Rúry BOSCH zaisťujú bezpečné a pohodlné používanie plechov a roštov na pečenie. Všetky výsuvné systémy, či už jednoduché, dvojité alebo trojité, majú špeciálny mechanizmus, ktorý zabezpečí absolútnu stabilitu pri plnom vytiahnutí. Nedôjde tak k prevrhnutiu plechov a ďalšieho príslušenstva. Novinkou je aj systém ClipRail, ktorý umožňuje mať výsuvný systém na akejkoľvek úrovni rúry.

Prehľadné ovládanie

Používanie rúr BOSCH je veľmi jednoduché. Serie│4 a Serie│6 disponujú zápustnými voličmi a LCD displejom. Najvyššia Serie│8 ponúka intuitívne ovládanie na dotykovom TFT displeji. Ovládací prstenec má presnú haptickú mriežku a je možné ho presne ovládať minimálnym tlakom jedného prsta. Vybrané modely s technológiou Home Connect je možné ovládať aj cez mobilnú aplikáciu.

Ovládanie rúra Bosch

Spresniť parametre
110 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11