Obnoviť stránku

Archív - Vstavané reproduktory

Vstavané reproduktory nikde nezavadzajú a tiež nezaznamenáte žiadne zhoršenie zvuku. Veľkou výhodou je to, že ponúkajú obrovské množstvo variant umiestnenia. Svoje miesto nájdu ako v menších priestoroch, tak aj v tých väčších. Kam nainštalovať zabudované reproduktory? Fungujú aj bezdrôtovo? To a mnoho ďalšieho sa dočítate ďalej.

Spresniť parametre
13 položiek

Archív - Vstavané reproduktory

Vstavané reproduktory sú elegantným spôsobom, ako integrovať zvukový systém priamo do interiéru. Tieto reproduktory sa diskrétne umiestňujú do stien, stropov alebo iných častí miestnosti, čím šetria priestor a zároveň poskytujú vynikajúci zvuk. Diskrétny dizajn, ktorý majú tieto zabudované reproduktory, sa hodí ku každému štýlu interiéru a umožňuje vytvoriť pôsobivý zvukový zážitok bez viditeľných káblov a reproduktorov.

A čo tak vstavané stropné reproduktory?

Vstavané stropné reproduktory sú umiestnené v strope. Môžu byť použité na ozvučenie domácností, kancelárií, obchodov a ďalších priestorov. Oproti tradičným reproduktorom majú niekoľko výhod:

  • Stropné reproduktory zaberajú menej miesta a sú menej nápadné.
  • Môžu produkovať rovnomernejší zvuk v celom priestore.
  • Reproduktory do stropu môžu byť použité na vytvorenie atmosférického zvuku, napríklad v koncertnej sále či doma v obývačke.

Ako ešte môžete využiť stropné reproduktory? Domáce kino je tiež jedna z možností, kedy nimi viete dosiahnuť zvuk, ktorý vás vtiahne priamo do filmu.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03