Obnoviť stránku

VSonic GR07 MK2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VSonic GR07 MK2

Vlajková loď slúchadiel VSonic má to najlepšie a najkvalitnejšie spracovanie pre podanie delikátne zvukové produkcie, ktorý ocenia aj zarytí audiofilovia. Vysoko dynamickej hi-tech meniče CCAW s viacvrstvovou polymérovou membránou rozšíri vnímanie zvuku do řízných detailov. Nech si púšťate hudbu s vokálnym spevom alebo s beatovým rytmom, vždy podajú úžasný výkon. Výhodou pokročilého spracovania je luxusne široké spektrum s jemnou vyváženosťou.
Model MK2 má pre bezstratový prenos do slúchadiel kábel z čistého striebra. Slúchadlá sa chváli okrem toho všetkého ľahkosťou a ergonómiou s výrazným tvarom zaoblených obdĺžnikov. Patentované nastavenie uhlu guľového kĺbu zaistí, že sa o slúchadlá nemusíte starať, pretože budú perfektne držať na svojom mieste. Spolu s pestrou ponukou ušných koncoviek sa skvele sa prispôsobí tvaru vášho ucha a utlmí okolitý hluk.
Kód:  VSN007
Rozšírená záruka: +75 mesiacov
Produktové číslo:  GR07

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02