Obnoviť stránku

Vrtuľník Air Rover modrý

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vrtuľník Air Rover modrý

Silverlit je už viac ako tridsať rokov výrobcom veľmi kvalitných a inovatívnych modelov. Hranie s nimi deti milujú a budú ich baviť po dlhú dobu. V tejto produktovom rade prináša Silverlit veľmi precízne spracované modely vojenskej a armádne techniky, z ktorej budete nadšení.

Jedinečný vrtuľník Air Rover vám prinesie veľa zábavy. Ovláda sa diaľkovým ovládačom, ktorý umožňuje korigovať rýchlosť, výšku a smer letu. Nesmie chýbať ani zabudovaný stabilizátor pre plynulý a ladný let. Možno tiež meniť ťažisko vrtuľníka, čím je ovplyvnená aj jeho rýchlosť. O napájanie modelu sa stará Lí-pol dobíjacia batéria, ktorá je súčasťou balenia. Diaľkové ovládanie napája štvorica AA batérií - tie v balení nenájdete.

Okrem samotného vrtuľníka Air Rover a diaľkového ovládania je súčasťou balenia tiež záložná chvostová vrtule, nástroj na výmenu chvostovej vrtule, nabíjací kábel, hliníkový štítok a návod. Model je vhodný pre deti od 10 rokov.

Kód:  HRAa2279a
Produktové číslo:  ASRT4891813847045

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12