Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vreckové vysávače Miele

MIELE logo
predĺžená záruka na vreckové vysávače Miele

Hlavné prednosti vreckových vysávačov Miele

Predĺžená záruka

Kúpte si akýkoľvek vreckový podlahový vysávač Miele súčasne s XXL balením sáčkov Miele HyClean a predĺžte si záruku o 125 týždňov. Podmienky a informácie k akcii. Používaním originálnych sáčkov Miele zaistíte správnu a bezproblémovú funkčnosť vášho vysávača Miele na dlhé roky.

Filtračný systém Miele AirClean

Niekoľkostupňový filtračný systém Miele zabezpečí čistý vyfukovaný vzduch vďaka kombinácii vrecka Miele HyClean a motorového aj vzduchového filtra, ktorý zachytí viac ako 99,9 % jemného prachu. Alergikov potešia vysávače Miele s aktívnym HEPA filtrom. Ide o certifikovaný a najspoľahlivejší filter vzduchových častíc. Nielen výfukový filter, ale celý prístroj potom plní európsku normu pre filtračné systémy EN 1822/1998.

Hygienické vyhotovenie

Originálne vrecko HyClean je hygienicky navrhnuté tak, aby počas manipulácie s nim nedochádzalo k úniku prachu. Pri otvorení vysávača Miele sa vrecko automaticky utesní a vy sa tak vyhnete kontaktu s prachovými časticami. Pre maximálnu bezpečnosť sú vrecká vyrobené z pevného materiálu, ktorý zamedzí ich pretrhnutiu alebo prasknutiu.

Zobraziť ďalšie dôvody

Stále rovnako vysoký sací výkon

Presne odstupňovaná filtrácia deväťvrstvového originálneho vrecka HyClean umožňuje stále efektívne prúdenie vzduchu aj s postupným zapĺňaním vrecka. Špeciálne vlákno vrecka Miele zachytí jemné prachové častice a zabráni jeho prepusteniu späť, pričom zostáva vrchná časť vrecka naďalej voľná. Vďaka tomu je aj napriek takmer zaplnenému vrecku vysoká sila sania zachovaná.

O 25 % dlhší čas použitia

Zvýšeniu kapacity originálneho sáčku Miele napomáhajú špeciálne difúzory, ktoré sa postarajú o rovnomerné rozdelenie prachových častíc a nečistôt po celom vnútrajšku vrecka. Vďaka využitiu maximálneho objemu vydrží sáčok až o 25 % dlhšie.


Spresniť parametre
20 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12