Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VR2100 Robotický vysávač 2 v 1 RoboCross Gyro Soft

3,9 37 hodnotení
223,90 €

VR2100 Robotický vysávač 2 v 1 RoboCross Gyro Soft

Hľadáte kvalitný robotický vysávač, ktorý za vás bez problémov vysaje celú vašu domácnosť? Potom sa určite pozrite na vysávač Concept VR2100 2 v 1 RoboCross Gyro Soft. Robotický vysávač Concept je totiž vhodný na všetky podlahové krytiny a poradí si aj s členitými priestormi. Výkonný BLDC motor a kvalitné LG BYD batérie sa postarajú až o 150 minút upratovania. Robota Concept VR2100 môžete ovládať prostredníctvom inteligentnej aplikácie alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania. Vysávač je vybavený niekoľkými režimami, ktoré vám pomôžu dokonale upratať celý váš domov. Concept VR2100 nájde využitie v úplne každej domácnosti.

2 v 1

Trojstupňová filtrácia

Všetky druhy povrchov


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Concept VR2100 2 v 1 RoboCross Gyro Soft

  • Navigačná technológia GyroTec 2.0 zaistí presnú navigáciu v priestore
  • Vysávač Concept VR2100 je vhodný na všetky podlahové krytiny
  • Keď bude všetko upratané, vysávač sa automaticky vráti do nabíjacej stanice
  • Concept VR2100 disponuje pokročilým filtračným systémom TripleAirClean
  • Vysávajte a umývajte naraz
  • Výkonný BLDC motor vysávača Concept VR2100
  • Až 150 minút upratovania vďaka kvalitnej LG BYD batérii
  • Concept VR2100 je totiž vybavený špeciálnym senzorom na perfektnú orientáciu
  • Inteligentná aplikácia na ovládanie robota
  • Priložené diaľkové ovládanie s displejom
  • Concept VR2100 ponúka 4 režimy upratovania
  • Tichý režim

Navigačná technológia GyroTec 2.0

Robotický vysávač Concept VR2100 sa pýši novou navigačnou technológiou GyroTec 2.0, vďaka ktorej sa skvele orientuje v miestnosti. Všetky miesta budú perfektne upratané a nestane sa tak, že by opakovane prechádzal na už upratané miesta. Vysávač Concept VR2100 je vhodný na všetky podlahové krytiny a členité priestory. Prekážky do výšky 1,5 cm nie sú pre vysávač žiadny problém. Keď bude všetko upratané, robotický vysávač Concept VR2100 sa sám automaticky vráti do nabíjacej stanice.

Žiadne baktérie a vírusy

Odteraz už žiadne baktérie a vírusy, ktoré by vás v domácnosti trápili. Vysávač Concept VR2100 vás všetkých týchto nepríjemností zbaví. Stačí pridať do zásobníka na vodu vhodný dezinfekčný prostriedok a robot môže začať umývať. Vďaka tomu budete mať krásne čisté a dezinfikované podlahy.

Vysávajte a umývajte naraz

Vysávač Concept VR2100 disponuje dvoma zásobníkmi, na suché aj mokré upratovanie. 600-mililitrový zásobník slúži na klasické upratovanie. V prípade, že budete chcieť vysávať aj vytierať zároveň, stačí nasadiť mopovací modul s elektronicky riadeným umývaním. Vďaka tomu získate hŕbu času, ktorý môžete tráviť niečím, čo máte radi. Praktický zásobník na umývanie je osadený textíliou z mikrovlákna, ktorá dokáže zachytiť všetky nečistoty a počas upratovania robotický vysávač Concept VR2100 podlahu tiež vyleští. Textíliu veľmi ľahko zložíte a následne vyperiete v práčke.

Výkonný motor vysávača Concept VR2100

Vysávač Concept VR2100 sa pýši výkonným a veľmi kvalitným BLDC motorom, ktorý je digitálny a bezkartáčový. Oproti bežným motorom je tichý a zároveň energeticky úsporný, takže vám zaručí dlhšiu životnosť. Sacia sila 2200 Pa vám zabezpečí dokonalé čistenie celej vašej domácnosti. 3 úrovne výkonu sa automaticky menia v závislosti na spustenom režime upratovania. V prípade potreby si môžete sací výkon sami nastaviť tak, aby to vyhovovalo miere znečistenia.

Až 150 minút upratovania

Vysokokapacitná 2600 mAh batéria LG BYD vám zaistí až 150 minút upratovania. Počas tejto doby stihne upratať celú vašu domácnosť. Kvalitná batéria vyniká svojou dlhou životnosťou, vysokým výkonom, stabilným cyklom a zároveň svojou bezpečnosťou. Batéria LG BYD sa využíva tiež v automobilovom priemysle, čím vám zaručuje vysoký výkon.

Tri hlavné kefy na perfektné upratovanie

Robotický vysávač Concept VR2100 je vybavený hlavnou kefou a dvoma bočnými kefkami. Špirálová kefa v kombinácii so štetinami a gumovými lamelami je ideálna na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Vďaka bočným kefkám má robot Concept VR2100 ešte väčší záber pri vysávaní. Dokonale tak uprace aj ťažko prístupné miesta ako sú rohy miestností, nábytkov či priestory okolo stien.

Carpet Turbo na perfektne uprataný koberec

Máte doma koberce? Potom pre vás máme skvelú správu. Robotický vysávač Concept VR2100 má k dispozícii funkciu Carpet Turbo, ktorú môžete využiť v prípade, že máte v robote vloženú Carpet kefu. Vo chvíli, keď vysávač Concept nabehne na koberec, automaticky sám zvýši sací výkon na maximum a perfektne ho vysaje. Potom, čo z koberca opäť zíde, vráti sa vysávač ConceptVR2100 späť na pôvodnú hodnotu.

Concept VR2100 sa skvele orientuje

Nemusíte sa vôbec báť o svojho robota. Concept VR2100 je totiž vybavený špeciálnym senzorom, ktoré slúži na perfektnú orientáciu pozdĺž múrov. Vysávač si drží od všetkých prekážok mierny odstup, takže nedochádza k poškodeniu nábytku či nepríjemným nárazom. Špeciálny senzor slúži zároveň na detekciu skla a čiernych stien, takže si skvele poradí s akýmkoľvek upratovaním.

Inteligentná aplikácia na ovládanie robota Concept VR2100

Aby ste mali vášho robota Concept VR2100 vždy pod kontrolou, ľahko ho môžete ovládať pomocou inteligentnej aplikácie Concept Home, ktorá je zadarmo dostupná pre zariadenia iOS a Android. Pomocou aplikácie Concept si ľahko naplánujete upratovanie kedykoľvek a odkiaľkoľvek budete potrebovať. Zistíte tiež koľko toho robot Concept VR2100 upratal a kde sa práve nachádza. Táto aplikácia je skvelá, pretože vám umožní robota ovládať z práce, dovolenky či z kaviarne. Akonáhle prídete domov, budete mať dokonale uprataný celý váš domov. Ak však nie ste priaznivci inteligentných aplikácií, použite priložený diaľkový ovládač.

4 režimy na perfektné upratovanie

Robot Concept VR2100 vám ponúkne hneď 4 režimy upratovania, ktoré si môžete sami vybrať podľa aktuálnej potreby. Režim Auto SMART dokonale a systematicky vysaje celý priestor, pretože sa pohybuje v líniách. Na záver upratovania vysaje miesta aj pozdĺž stien. Lokálny TURBO režim vysáva na maximálny výkon a pohybuje sa v špirále, vďaka čomu vysaje neporiadok v konkrétnom mieste. Nechýba tiež obvodový režim, ktorý vám zaistí dokonalé čistenie pozdĺž stien. V neposlednom rade môžete využiť aj manuálny režim, ktorý vysaje presne v mieste, kde práve potrebujete upratať.

Užitočné funkcie na jednoduchšie a pohodlnejšie upratovanie

Concept VR2100 ponúka mnoho užitočných funkcií, ktoré vám pomôžu s upratovaním celej vašej domácnosti. V obvodovom režime a režime Auto SMART môžete aktivovať funkciu TURBO. Vďaka tomu bude vysávač Concept vysávať na maximálny výkon. Funkcia INTENSIVE vám umožní vykonať nastavený program 2× a pri obvodovom režime navyše s maximálnym výkonom. Naozaj vydarená funkcia SILENT vypne všetky hlasové oznámenia a vy tak nebudete počas sledovania vašich obľúbených programov nijako rušení.

Concept VR2100 vhodný aj pre alergikov

Robotický vysávač VR2100 je ideálny pre alergikov. Disponuje totiž pokročilým filtračným systémom TripleAirClean. Ide o trojstupňovú filtráciu s HEPA filtrom 13, ktorý dokáže zo vzduchu odstrániť až 99,9 % častíc, vrátane baktérií a vírusov. Váš domov tak bude perfektne čistý a bez zbytočných škodlivín.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy, Antibakteriálny
Typ upratovania Vysávanie, Utieranie, Mokré čistenie, Suché čistenie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Gyroskopická
Počet bočných kief 2
Prekonanie prekážky do výšky 1,5 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov

Vlastnosti

Typ ovládania Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia, Hlasom
Kompatibilita Concept Home, Amazon Alexa, Google Home
Vlastnosti Diaľkové ovládanie
Typ motora BLDC

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Doba nabíjania 4 h
Doba chodu 150 min
Kapacita batérie 2 600 mAh

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica
Kefy Bočná
Ďalšie príslušenstvo Filter

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Hlučnosť

Hlučnosť 65 dB

Zberná nádoba

Objem 0,6 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35 cm
Výška 8 cm
Hmotnosť 2,77 kg

Farba

Farba Sivá

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia Áno

Hlučnosť

Hlučnosť 65 dB(A)
Kód:  CORV928
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  VR2100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09