Obnoviť stránku

Vordon VRC-160

Zľavnené -9 %
19,90 € 21,90 €

Vordon VRC-160

Cúvacia kamera Vordon VRC-160

Cúvacia kamera Vordon VRC-160

Množstvo automobilov nemá vo svojej výbave cúvaciu kameru. Tá sa zíde najmä pri parkovaní, pretože s jej pomocou uvidíte oveľa viac ako v spätných zrkadlách. Cúvacia kamera do auta Vordon VRC-160B je integrovaná priamo do držiaka na ŠPZ a má integrované štyri výkonné LED osvetľujúce oblasť za vozidlom. Za niekoľko eur tak výrazne zvýšite bezpečnosť pri parkovaní a cúvaní.

Cúvacia kamera Vordon VRC-160

Nastavenie pozorovacieho uhla

Kameru Vordon VRC-160 je možné veľmi jednoducho nastaviť tak, aby vám vyhovoval sklon jej záberu. Pri cúvaní zaberá uhol až 150 stupňov, takže budete mať veľmi dobrý výhľad napríklad pri vyparkovaní zo šikmého státia.

Cúvacia kamera Vordon VRC-160

Presné parkovacie čiary

Pri parkovaní taktiež oceníte, že parkovacia kamera Vordon VRC-160 vám pomôže najmä na tesných miestach. Vďaka kamere tak môžete ľahko zaparkovať na miestach, na ktorých sa predtým ťažko parkovalo. Cúvacia kamera má vstavané vodiace linky, ktoré určujú pozíciu vozidla.

Cúvacia kamera Vordon VRC-160

Jednoduchá inštalácia kamery Vordon VRC-160

Všetky potrebné komponenty kamery Vordon VRC-160 boli navrhnuté tak, aby sa zmestili do veľmi malého, ale odolného puzdra. Po jednoduchej montáži je parkovacia kamera prakticky neviditeľná, nijako nevyčnieva na pozadí vozidla a nezakrýva registračnú značku.

Cúvacia kamera Vordon VRC-160

Kľúčové vlastnosti kamery Vordon VRC-160

  • Cúvacia kamera
  • Dodávaná vrátane držiaka na ŠPZ
  • Jednoduchá montáž
  • Uľahčuje parkovanie a manévre v sťažených pozíciách
  • Štyri LED osvetľujú jazdnú dráhu za vozidlom
  • Ideálna ako doplnok pre autorádio Vordon

Parametre a špecifikácia

Počet senzorov

Počet senzorov 4
Kód:  AUPR59333
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VRC-160

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11