Obnoviť stránku

VOQLIFE easyPlay

VOQLIFE easyPlay


Nezaujímajú vášho psíka alebo mačičku opozerané hračky a nudí sa? Zoznámte sa VOQLIFE easyPlay – poslednou hračkou, ktorú kedy pre svojho maznáčika zakúpite. S touto hračkou sa bude štvornohý miláčik hrať nekonečné hodiny. A ako to funguje? Hračku v tvare lopty možno ovládať pomocou vášho smartfónu. Môžete ju tak obsluhovať aj keď nie ste doma a zabaviť tak maznáčika. Hračka easyPlay je vybavená 720p webkamerou, mikrofónom, reproduktorom, ale aj integrovaným dávkovačom kŕmenia. Výhodou hračky je jej možnosť prepnutia do automatického režimu, čo oceníte v prípade, že ste zaneprázdnení.


Kľúčové vlastnosti hračky VOQLIFE easyPlay

  • Pre domácich miláčikov
  • Sledovanie pohybu a aktivít
  • Dávkovač kŕmenia
  • Webkamera, mikrofón a reproduktor
  • Prepojenie s easyFeed a easyCollar

easyPlay zabaví aj nakŕmi

VOQLIFE easyPlay je vhodná pre mačky a psy, ktoré ľahko zabavíte aj na diaľku. Zároveň ich aj nakŕmite, a dokonca s nimi môžete aj komunikovať. Vďaka mobilnej aplikácii budete mať detailný prehľad o aktivitách vášho maznáčika. Tiež vás bude upozorňovať na pravidelné kŕmenie a pohyb. 


 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre psy, Pre mačky
Kód:  Eas02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07