Obnoviť stránku

VOQLIFE easyFeed

VOQLIFE easyFeed


VOQLIFE easyFeed predstavuje prvotriedne riešenie, ako kŕmiť vášho štvornohého miláčika. Je to tak jednoduché, že ľahšie to nikdy nebolo. V spojení s mobilnou aplikáciou budete mať úplnú kontrolu nad kŕmením vášho maznáčika, dokonca aj keď budete mimo domu. Pomocou zariadenia easyFeed budete môcť diaľkovo dávkovať ako kŕmenie, tak i vodu, a to buď ručne alebo automaticky. 


Kľúčové vlastnosti dávkovača VOQLIFE easyFeed

  • Dávkovač jedla a pitia pre domácich miláčikov
  • Inteligentné notifikácie
  • Webkamera, mikrofón a reproduktor
  • Prepojenie cez aplikáciu s produktmi easyPlay a easyCollar
  • Odolný povrch voči poškriabaniu
  • Vyberateľné zásobníky aj misky

easyFeed umožní komunikáciu s miláčikom

Zariadenie oznamuje napr. keď sú misky prázdne alebo váš maznáčik práve je. Veľkou výhodou je, že prostredníctvom širokouhlej videokamery, mikrofónu a reproduktora nielenže svojho miláčika uvidíte, ale môžete ho počuť a hovoriť na neho. VOQLIFE easyFeed ocenia najmä tí chovatelia, ktorí dbajú na štíhlu líniu zvieraťa, pretože aplikácia ponúka detailné analýzy o kŕmení Pet Health Analyzer.


Inteligentný dávkovač

Zariadenie disponuje vyberateľným zásobníkom na potraviny a vodu. Zásobníky pojmú približne 2,5 kg granúl a až 6 litrov vody. Povrch easyFeed je vybavený špeciálnou úpravou proti poškriabaniu.


 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre psy, Pre mačky
Kód:  Eas01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02