Obnoviť stránku

Vonkajšia fínska sauna Marimex ULOS 4000

Vonkajšia fínska sauna Marimex ULOS 4000

Fínska sauna splní vaše požiadavky dizajnovo, jednoduchosťou montáže aj funkčnosťou. Sami si zvolíte, kedy a ako dlho sa chcete saunovať. Všetko v úplnom súkromí. Výhodou fínskej sauny je pripojenie ku klasickej zásuvke na 230 V, s ističom 16A. Nemusíte teda mať 3-fázové rozvody 380/400 V. Saunovanie je ideálnym prostriedkom na uvoľnenie mysle a zregenerovanie tela. Tradičné fínske sauny Marimex KIPPIS prinesú blahodarné účinky wellness priamo do vášho domova. Vynikajú dizajnovými prvkami, jednoduchosťou montáže, funkčnosťou a dostupnosťou. Sauny sú určené do vnútorných priestorov s minimálnou teplotou 15 °C a možnosťou odvetrávania. Kúzlo relaxácie si tak môžete užívať kedy chcete, ako dlho chcete a hlavne v súkromí. 

Kľúčové vlastnosti vonkajšej fínskej sauny Marimex ULOS 4000

  • LED farebná terapia – ,,hviezdne nebo“
  • Stropné osvetlenie a osvetlenie lavice

Vonkajšia fínska sauna

Fínske sauny pracujú na základe termoterapie – liečebnej metódy, ktorá využíva priaznivé účinky mierneho prehriatia tkanív. Saunovanie posilňuje imunitu, zvyšuje odolnosť organizmu, spomaľuje jeho starnutie a chráni pred civilizačnými chorobami. Pomáha znižovať hladinu cukru u diabetikov, podporuje funkciu srdcového svalu. Zlepšuje prekrvenie a urýchľuje hojenie rán. Zároveň veľmi pozitívne pôsobí na psychiku človeka. Zdravotný prínos Pravidelným saunovaním sa organizmus otužuje, zlepšuje kondíciu a získava väčšiu obranyschopnosť. Regeneračné účinky aktivuje teplota vzduchu medzi 65 °C až 90 °C. Wellness doma Pohodlie, kedy sa človek nemusí riadiť otváracími hodinami wellness centra, saunovať sa môže bez zložitého cestovania a do niekoľkých minút od zapnutia sauny, je na nezaplatenie. Vlastnosti materiálu Sauna je vyrobená z dreva kanadského jedľovca – hemlocku. Medzi jeho hlavné prednosti patrí odolnosť,  suchosť a vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti. 

Materiál sauny: 
Hemlock. Materiál sauny Hemlock – je odolné drevo z kanadského jedľovca. Jeho svetlohnedý až ružový tón vytvára jedinečný a charakteristický obraz

Doba nakúrenia: 
Cca 30 – 40 minút (záleží na okolitých vplyvoch vrátane teploty v miestnosti, kde je sauna umiestnená) Maximálna teplota: 70 °C – 90 °C

Šírka lavice: 
Cca 140 cm

Hĺbka lavice: 
Cca 40 cm

Hrúbka skla: 
Stena 10 mm, dvere 8 mm

Vnútorné rozmery: 
142 × 102 × 186 cm

Súčasť balenia

Model je dodávaný bez príslušenstva
Korpus sauny pre 4 osoby vrátane lavice s operadlom a podlahy
Kachle HARVIA s integrovaným ovládaním, bez prívodného kábla, príkon 4,5 kW
Ochranný rám okolo kachlí
Nástenné svetlo vo vnútri sauny
Bitúmenový strešný šindeľ

Parametre a špecifikácia

Počet osôb

Počet osôb 4

Príkon

Príkon 4 500 W

Balenie

Hmotnosť 190 kg
Šírka 17 cm
Výška 18,5 cm

Funkcie

Funkcie Vnútorné osvetlenie

Typ príslušenstva

Typ príslušenstva Kachle
Kód:  MRMV18105
Produktové číslo:  11100086
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08