Obnoviť stránku

Voltcraft V-Charge 240 Quadro

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Voltcraft V-Charge 240 Quadro

Dôležitým parametrom je podpora konkrétnej technológie článkov. Nabíjačka batérií Voltcraft si rozumie s týmto typom zloženia: NiMH. Maximálny nabíjací prúd predstavuje úctyhodných 12000 mA. O úrovni dobitia vás neustále informuje úhľadný LCD displej. Ste tak v obraze o stave nabíjania. Táto nabíjačka na batérie tiež ponúka praktickú kontrolku, s ktorou nebudete na pochybách o kompletnom dobití batérie. Pokiaľ nastane chvíľa, že batérie nebudete dlho potrebovať, je možné využiť funkciu vybíjania. Jej veľkou výhodou je možnosť využitia rýchleho nabíjania. Ak teda potrebujete baterky rýchlo nabiť, bude na to táto funkcia ideálna. K dlhšej životnosti batérií prispeje aj inteligentné nabíjanie. Vďaka tejto funkcii sa zariadenie pri plnom nabití batérií prepne do udržovacieho režimu, čo zníži nabíjací prúd a články sa iba udržujú nabité. Vďaka nabíjačke budete šetriť nielen životné prostredie, ale aj svoje nervy a peniaze. A k tomu jedno plus: stále nabité batérie.

Rozhodujúce vlastnosti nabíjačky batérií Voltcraft V-Charge 240 Quadro

  • Kompatibilita s článkami typu NiMH
  • Nabíjačka batérií Voltcraft pri nabíjaní disponuje maximálnym prúdom 12000 mA
  • LCD displej umožní sledovať dosiahnutú hodnotu nabíjania
  • Ľahko rozpoznateľné konečné nabitie zásluhou praktickej kontrolky
  • K dispozícii je vybíjanie batérií
  • Vybavená aj funkciou rýchleho nabíjania
  • Pri plnom nabití batérií sa nabíjačka automaticky prepne do udržovacieho režimu
  • Bezpečnostná ochrana – ochrana proti prehriatiu, ochrana pred preťažením, ochrana proti skratu, detekcia chybných batérií a detekcia polarity
  • Balenie tejto nabíjačky na baterky neobsahuje články, tie treba kúpiť zvlášť
  • Koncová vidlica si rozumie so zásuvkami typu E

Ochrana nabíjačky batérií Voltcraft V-Charge 240 Quadro

Každá nabíjačka by mala vedieť chrániť aj seba, aj nabíjané batérie. Preto je tento model nabíjačky batérií Voltcraft vybavený hneď niekoľkými bezpečnostnými prvkami. Ochranné prvky zahŕňajú dokonca aj ochranu proti prehriatiu. Môžete tiež počítať s ochranou proti preťaženiu. Nabíjačka na baterku Voltcraft V-Charge 240 Quadro je vybavená aj ochranou proti skratu. Vybavená je funkciou detekcie chybných batérií, takže sa vám už nikdy nestane, že by ste sa pokúšali nabiť zničenú batériu. V jej výbave sa nachádza detekcia polarity, takže baterku vždy umiestnite správne.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 17 cm
Výška 5,6 cm
Hĺbka 20,5 cm

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Určenie

Pre typ batérie NiMH

Vlastnosti

Maximálny nabíjací prúd na šachtu 12 000 mA
Ochrana Ochrana proti prehriatiu, Ochrana pred preťažením, Ochrana proti skratu, Detekcia chybných batérií, Detekcia polarity
Funkcie LCD displej, Indikácia nabíjania, Možnosť vybíjania, Rýchle nabíjanie, Inteligentné nabíjanie

Balenie

Obsah balenia Bez akumulátorov
Kód:  VC004a10
Produktové číslo:  1489899
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14