Obnoviť stránku

Voliro

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Voliro

Unikátna hexakoptéra vyvinutá študentmi Švajčiarskeho federálneho technologického inštitútu disponuje šiestimi vrtuľami a otočnými rotormi, vďaka ktorým je možné vrtuľu natáčať v ľubovoľnom rozsahu 360°. Zjednodušene povedané dron Voliro dokáže letieť v ľubovoľnom náklone na výšku alebo na šírku.

Kľúčové vlastnosti Drone Voliro

  • Prototyp hexakoptéry so šiestimi rotormi
  • Možnosť stabilného lietania v ľubovoľnom uhle 360° (na výšku, v ľahkom náklonu a pod.)
  • Potenciálne využitie na účely prieskumu, údržby, záchranárstvo ...
  • Vyvinuté študentmi Švajčiarskeho federálneho technologického inštitútu

Voliro - dron, ktorý lieta v ľubovoľnom uhle

Jeho primárnym využitím sa tak ponúka k účelom prieskumu, snímania striech, servis alebo údržbu. Jeho najväčšou výhodou je, že práve vďaka 360° uhlu lietania sa môže vtesnať do prielomu medzi strechami a budovami, kam by sa bežný dron orientovaný na šírku nemusel vojsť. Zatiaľ bol však Dron Voliro predstavený iba vo forme prototypu a na svoje uvedenie na trh ešte len čaká.

 
Kód:  LILYDR10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16