Obnoviť stránku

Vojnová sekera God of War

Vojnová sekera God of War

Predstavujeme vojnovú, ručne vyrobenú sekeru pre všetkých priaznivcov God of War. Bojová sekera je určená predovšetkým pre scénický šerm alebo tiež k dekoratívnym účelom. Táto kovaná sekera je dobre vyvážená a po stranách spevnená oceľovými perami. Násada je vyrobená z jaseňa a uprostred vybavená koženou omotávkou. Kratos má v hre svoju sekeru stále pri sebe. Kratos svoju zbraň vie kedykoľvek privolať späť do ruky. Hrdina God of War bojuje s touto vojnovou sekerou za naplnenie hlboko osobného úsilia. Tento nádherný kus železa je pre všetkých milovníkov fantasy a historických sekier.

Kľúčové vlastnosti vojnovej sekery God of War

  • Vojnová sekera God of War je ručne vyrobená
  • Určená na scénický šerm alebo na dekoratívne účely
  • Kovaná sekera je dobre vyvážená a po stranách spevnená oceľovými perami
  • Násada z jaseňa je vybavená koženým návinom
  • Vyrobená v tupom vyhotovení
  • Dvojročná záruka

Kvalitná čepeľ

Čepeľ zbrane je vyrobená z pružinovej ocele ČSN 14260/DIN 1.7103 (6 % C; 0,5 – 0,85 Mn; 1,3 – 1,6 % Si; 0,8 – 1,05 Cr). Čepeľ je kalená a následne popúšťaná v peciach. Tvrdosť čepelí je v rozmedzí 53 – 55 HRC.

Rozmery:
Celková dĺžka 79 cm
Dĺžka oceľových plátov 24 × 17 cm a 7 × 8,5 cm

Hmotnosť:
Cca 1 630 g

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série God of War
Kód:  GMERCHKA1a
Produktové číslo:  GOW001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06