Obnoviť stránku

Vlk na stráži 500 dílků

3,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Vlk na stráži 500 dílků

Puzzle Vlk na stráži je nádherný obraz vlka a jeho svorky.Tento romantický obrázok pre milovníkov drsnej prírody sa skladá z 500 dielikov, ktoré je potrebné podľa predlohy zložiť k sebe a vytvoriť tak obrázok.Vďaka veľkému počtu dielikov patrí táto hra medzi tie ťažšie.Puzzle je obľúbená skladačka, ktorá učí deti poznávať tvary a cvičia ich predstavivosť a pohotovosť.Po omrzenia zostavovaní je možné dieliky zlepiť na tvrdej podložke a použiť ho ako obrázok na výzdobu izby.Pre zvýšenie obtiažnosti môžu staršie deti skladať puzzle bez predlohy.Táto vynikajúca hra bude rozvíjať schopnosti nielen Vašich detí, ale ani Vy sami neodoláte a ku hre sa celkom určite radi pripojíte.Vďaka krásnemu romantickému námetu týchto puzzlí je možné nimi obdarovať aj dospelej osoby.
Počet dielikov:
500 dielikov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18.júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy.Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.
Kód:  HRA805n
Produktové číslo:  8412668151512

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11