Obnoviť stránku

VIVOTEK IT9380-HF2

209,90 €

VIVOTEK IT9380-HF2


Vonkajšia bezpečnostná IP kamera VIVOTEK IT9380-HF2 s nahrávaním v QHD rozlíšení

Kompaktná exteriérová IP kameraVIVOTEK IT9380-HF2je vybavená 5 Mpx snímačom, ktorý sa postará odetailný QHD záznam videa s frekvenciou 20 snímok za sekundu a vďaka širokému uhlu záberu 103° získate dokonalý prehľad o dianí v sledovanom priestore. Vo výbave nechýbajú pokročilé technológie VIVOTEK SNV a WDR Pro, pomocou ktorých je kameraVIVOTEK IT9380-HF2 schopná zaobstarať vysokokvalitné záznamy v prostredí s vysokým kontrastom aj pri slabom osvetlení. Kamera tiež oplýva pokročilou antivírusovou ochranou proti kybernetických útokom.


Kľúčové vlastnosti IP kamery VIVOTEK IT9380-HF2

  • Plynulý záznam v QHD rozlíšení s frekvenciou 20 snímok za sekundu
  • Fixný objektív s uhlom záberu 103°
  • Digitálne WDR (120 db) a 3D redukcia šumu
  • Smart IR nočné prisvietenie na vzdialenosť až 30 metrov
  • Inteligentná IR technológia zabraňujúca nadmernej expozícii
  • Kompresia H.265 pre kvalitný záznam s úsporou dát
  • Pripojenie pomocou jediného kábla s RJ-45 na prenos dát a napájanie PoE, zníženie nákladov na inštaláciu
  • Vode a prachu odolné krytie IP67 a antivandalské vyhotovenie IK10
  • VIVOTEK IT9380-HF2 má slot na pamäťové karty microSD/SDHC/SDXC

Smart Stream III

Pokročilá technológiou Smart Stream III optimalizuje kvalitu obrazu cielene na požadovanú oblasť pre maximálne efektívne využitie šírky dátového pásma a na úsporu dátového toku.

Kamera VIVOTEK IT9380-HF2 využíva WDR Pro

Pomocou hardvérového riešenia je dosiahnutý široký dynamický rozsah pre rozšírenie viditeľnosti obrazu vo svetlých scénach s vysokým kontrastom. Výsledkom je oveľa lepšia identifikácia objektov a osôb v zábere.

VIVOTEK IT9380-HF2 má neviditeľné IR prisvietenie

Smart IR automaticky nastavuje intenzitu osvetlenia a zaisťuje, že kamera VIVOTEK IT9380-HF2 zachytí kvalitný obraz nielen v tmavých oblastiach, ale aj ak sa predmet záujmu nachádza v blízkosti IR LED.

H.265, MJPEG

IP kamera VIVOTEK IT9380-HF2 nahráva video s využitím moderného kompresného kodeku H.265 a MJPEG, ktorý pri zachovaní vysokej kvality záznamu výrazne znižuje dátový tok a nároky na sieťový prenos.


Kamera VIVOTEK IT9380-HF2 je pod ochranou Trend Micro IoT Security

Výrobca VIVOTEK spolupracuje s celosvetovo uznávanou spoločnosťou Trend Micro, ktorá sa zaoberá počítačovým a sieťovým zabezpečením. Vďaka tomu je IP kamera VIVOTEK IT9380-HF2 vybavená moderným antivírusovým softvérom Trend Micro, ktorý zaisťuje vysoké zabezpečenie pred kybernetickými útokmi a maximálnu ochranu vášho súkromia a dát.

Stream z kamery VIVOTEK IT9380-HF2 možno sledovať aj z mobilnej aplikácie

Vďaka nahrávaniu záznamov do cloudu odpadá potreba robenia serverov a zložitej konfigurácie siete. Stačí vytvoriť účet a pripojiť IP kameru VIVOTEK IT9380-HF2. Následne môžete sledovať živé prenosy alebo prehrávať históriu záznamov v intuitívnom užívateľskom rozhraní kedykoľvek a kdekoľvek. Navyše k záznamom získate prístup aj z vášho inteligentného telefónu alebo tabletu cez aplikáciu iViewer.

Záznamový a prehrávací softvér

Súčasťou IP kamery VIVOTEK IT9380-HF2 je profesionálny záznamový a monitorovací softvér VIVOTEK VAST 2, ktorý umožní sledovať záznamy až z 32 IP kamier VIVOTEK. K dispozícii sú pokročilé funkcie na zlepšenie zaznamenaného obrazu, možnosť pripojenia až 8 monitorov, podpora prístupu cez webové rozhranie, integrácia systémov tretích strán či pokročilé možnosti vyhľadávania a exportu.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Windows

Vlastnosti

Použitie Vnútorná, Vonkajšia
Ďalšie funkcie ONVIF
Detekcia Pohybu, Zvuku
Zvuk Vstavaný mikrofón

Video

Maximálne rozlíšenie 2560 × 1920 px
Zorný uhol 103 °
Zoom Digitálny
Kompresia videa MJPEG, H.264, H.265

Vstupy a výstupy

Rozhraní RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Rozmery

Šírka 105 mm
Výška 83 mm
Hĺbka 105 mm

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  NG260c38
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  IT9380-HF2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12