Obnoviť stránku

VIVOTEK IB8360-W

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VIVOTEK IB8360-W

Bezpečnostná WiFi kamera s Full HD záznamom

Kompaktná bezdrôtová WiFi kamera VIVOTEK IB8360-W je vďaka vodoodolnému dizajnu určená na monitorovanie vonkajších priestorov. Fixný objektív disponuje uhlom záberu 89° a o detailný Full HD záznam videa s frekvenciou 30 sn./s sa postará 2 Mpx snímač. Kamera na dom je vybavená nočným IR prisvietením s dosahom až 12 metrov a technológiami VIVOTEK SNV a WDR, vďaka ktorým je zabezpečovacia kamera schopná robiť kvalitné záznamy v prostredí s vysokým kontrastom aj pri slabom osvetlení.


Kľúčové vlastnosti WiFi kamery VIVOTEK IB8360-W

  • WiFi kamera vhodná na vonkajšie umiestnenie
  • Plynulý záznam vo Full HD rozlíšení 30 sn/s
  • Fixný objektív s uhlom záberu 89°
  • Bezdrôtové WiFi pripojenie (802.11 b/g/n)
  • Digitálne WDR (70 dB)
  • SNV (Supreme Night Visibility) – zvýšená citlivosť v noci
  • Smart IR nočný prísvit na vzdialenosť 12 m
  • Kompresia H.264 pre kvalitný záznam s úsporou dát
  • Slot na pamäťové karty microSD/SDHC/SDXC
  • Podpora napájania po dátovom kábli PoE podľa normy 802.3af

Krytie IP66

Vďaka vodoodolnému dizajnu je bezpečnostná IP kamera VIVOTEK IB8360-W vhodná na použitie v exteriéri a odolná proti všetkým poveternostným vplyvom a teplotným výkyvom až -40 °C.

Smart Stream II

Pokročilá technológia Smart Stream II optimalizuje kvalitu obrazu cielene na požadovanú oblasť pre maximálne efektívne využitie šírky dátového pásma a úsporu dátového toku.

Nočný režim (SNV)

Technológia Supreme Night Visibility využíva ultracitlivých optických senzorov pre vysoko kvalitný plnofarebný záznam videa aj pri nedostatočnom osvetlení.

Smart IR

Táto technológia automaticky nastavuje intenzitu osvetlenia a zaisťuje, že kamera na dome VIVOTEK IB8360-W zachytí kvalitný obraz nielen v tmavých oblastiach, ale aj ak sa predmet záujmu nachádza v blízkosti IR LED.


Trend Micro IoT Security

Výrobca VIVOTEK spolupracuje s celosvetovo uznávanou spoločnosťou Trend Micro, ktorá sa zaoberá počítačovým a sieťovým zabezpečením. Vďaka tomu sú IP kamery vybavené moderným antivírusovým softvérom Trend Micro, ktorý zaisťuje vysoké zabezpečenie pred kybernetickými útokmi a maximálnu ochranu vášho súkromia a dát.


VIVOCloud

Vďaka nahrávaniu záznamov do cloudu odpadá potreba robenia serverov a zložitej konfigurácie siete. Stačí vytvoriť účet a pripojiť zodpovedajúcu IP kameru VIVOTEK. Následne môžete sledovať živé prenosy alebo prehrávať históriu záznamov v intuitívnom používateľskom rozhraní kedykoľvek a kdekoľvek. Navyše k záznamom získate prístup aj z vášho inteligentného telefónu alebo tabletu cez aplikáciu iViewer.


Záznamový a prehrávací softvér

Súčasťou domovej kamery je profesionálny záznamový a monitorovací softvér VIVOTEK VAST 2, ktorý umožní sledovať záznamy až z 32 IP kamier VIVOTEK. K dispozícii sú pokročilé funkcie pre zlepšenie zaznamenaného obrazu, možnosť pripojenia až 8 monitorov, podpora prístupu cez webové rozhranie, integrácia systémov tretích strán či pokročilé možnosti vyhľadávania a exportu.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Jazyk aplikácie V češtine

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Vyhotovenie Bullet
Detekcia Pohybu
Notifikácie E-mailom

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 89 °
Kompresia videa MJPEG, H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, WiFi
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Rozmery

Šírka 99,22 mm
Výška 74,47 mm
Hĺbka 165,53 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  NG260c64
Produktové číslo:  IB8360-W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02