Obnoviť stránku

Vivotek FD836BA-HVF2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vivotek FD836BA-HVF2

Získajte profesionálny monitoring v rozlíšení Full HD, ktorý možno ľahko nainštalovať a odolá každej výzve. Kamera má zhotovenie odolné proti narušiteľom (antivandal úprava s certifikáciou IK10) aj proti poveternostným vplyvom (IP66). Obstojí teda aj v najnáročnejších verejných aplikáciách tak, aby bola vždy funkčná a spoľahlivo zachytila dianie okolo. Rozpozná aj pokusy o sabotáž.

Kľúčové vlastnosti

  • Odolná vonkajšia Full HD kamera (pri 30 sn./s)
  • Antivandal úprava s certifikáciou IK10
  • Odolá proti najhorším poveternostným vplyvom (IP66)
  • IR prísvit a ICR filter pre nočné videnie do 20 m
  • WDR vyvažuje svetlé aj tmavé časti obrazu
  • Pripojenie ku kamere pomocou počítača, mobilného telefónu a tabletu
  • Podpora obojsmerného audia
  • Napájanie a dáta po jedinom Ethernet kábli (štandard PoE)

Vidí vždy a všade

Vďaka IR prísvitu pre nočné videnie do vzdialenosti 20 metrov a WDR (široký dynamický rozsah) spoľahlivo zachytí aj najmenšie podrobnosti v zložitých svetelných situáciách tak, aby na zázname nechýbal žiadny dôležitý detail. Viditeľnosť záznamu neohrozí tma, ani prudké svetlo. Obraz bude vždy optimálne viditeľný.

Šikovný dohľad

Kamera vie analyzovať obraz, čo sa využíva pre inteligentné bezpečnostné funkcie. Vytýčite oblasti stráženia pred odcudzením aj vložením predmetu, prípadne nastavíte hranicu pre spustenie alarmu. Obraz z kamery je možné sledovať z ľubovoľného počítača (Windows, Linux, Apple) alebo smartfónu (Android, iOS). Video sa zaznamená na pamäťovú kartu, odošle snímku alebo krátke video na email, FTP či sieťové úložisko.

Zjednodušená inštalácia

Kamera je navrhnutá pre vzdialený monitoring. Je preto vybavená portom PoE, ktorý kameru zároveň napája a prenáša dáta prostredníctvom jediného kábla Ethernet. Táto užitočná funkcia uľahčí inštaláciu, zníži náklady na kabeláž a umožňuje umiestnenie kamery v miestach bez prístupu k elektrickej sieti.

 

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Napájanie Jack

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 122 °
Kompresia videa MJPEG, H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Rozmery

Šírka 155 mm
Výška 103 mm
Hĺbka 155 mm
Kód:  NG260b21a
Produktové číslo:  FD836BA-HVF2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16