Obnoviť stránku

Vivotek FD8369A-V

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 135,90 €/ks
Pri kúpe 2-3 ks 130,46 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 125,03 €/ks

Vivotek FD8369A-V

Vonkajšia bezpečnostná IP kamera s Full HD záznamom

Kompaktná IP kamera VIVOTEK FD8369A-V je navrhnutá na monitorovanie najmä vonkajších priestorov. 2 Mpx senzor sa postará o detailný Full HD záznam videa s frekvenciou 30 sn./s a vďaka širokému uhlu záberu 105° získate dokonalý prehľad o dianí v sledovanom priestore. Kamera na dom umožňuje robiť až 4 streamy do rôznych zariadení a vovýbave nechýba ani nočný IR prísvit s dosahom 30 metrov, technológia WDR potláčajúca oslnenie, podpora ukladania záznamov do cloudu či pokročilá antivírusová ochrana proti kybernetických útokom.


Kľúčové vlastnosti IP kamery VIVOTEK FD8369A-V

  • Kamera  na dome vhodná na vonkajšie umiestnenie
  • Plynulý záznam vo Full HD rozlíšení 30 sn/s
  • Fixný objektív s uhlom záberu 105°
  • Digitálne WDR (69,4 db) a 3D redukcia šumu
  • SNV (Supreme Night Visibility) – zvýšená citlivosť v noci
  • Smart IR nočný prísvit na vzdialenosť 30 m
  • Kompresia H.264 pre kvalitný záznam s úsporou dát
  • Multistreaming – 4 nezávislé streamy na ľubovoľné nastavenie kvality obrazu
  • Slot na pamäťové karty microSD/SDHC/SDXC
  • Inštalácia kabeláže priamo do tela vonkajšej IP kamery
  • Podpora napájania po dátovom kábli PoE podľa normy 802.3af

Krytie IP66

Vďaka vodoodolnému dizajnu je bezpečnostná IP kamera VIVOTEK FD8369A-V vhodná na použitie v exteriéri a odolná proti všetkým poveternostným vplyvom a teplotným výkyvom do až -40 °C.

Smart Stream II

Pokročilá technológia Smart Stream II optimalizuje kvalitu obrazu cielene na požadovanú oblasť pre maximálne efektívne využitie šírky dátového pásma a úsporu dátového toku.

Nočný režim (SNV)

Automatický IR-cut filter a IR prísvity s dosahom až 30 m zaistia vynikajúcu obrazovú kvalitu záznamu IP kamery VIVOTEK FD8369A-V v neustále sa meniacich svetelných podmienkach 24 hodín denne 7 dní v týždni.

Odolný dizajn IP kamery

Vonkajšia IP kamera VIVOTEK FD8369A-V disponuje robustným dizajnom spĺňajúcim štandard IK10 a skrytou kabelážou. Je teda dokonale chránená voči mechanickému poškodeniu, pádu a pred vandalmi.


Trend Micro IoT Security

Výrobca VIVOTEK spolupracuje s celosvetovo uznávanou spoločnosťou Trend Micro, ktorá sa zaoberá počítačovým a sieťovým zabezpečením. Vďaka tomu sú vonkajšie IP kamery vybavené moderným antivírusovým softvérom Trend Micro, ktorý zaisťuje vysoké zabezpečenie pred kybernetickými útokmi a maximálnu ochranu vášho súkromia a dát.


VIVOCloud

Vďaka nahrávaniu záznamov do cloudu odpadá potreba robenia serverov a zložité konfigurácie siete. Stačí vytvoriť účet a pripojiť zodpovedajúcu IP kameru VIVOTEK. Následne môžete sledovať živé prenosy alebo prehrávať históriu záznamov v intuitívnom používateľskom rozhraní kedykoľvek a kdekoľvek. Navyše k záznamom získate prístupaj z vášho inteligentného telefónu alebo tabletu cez aplikáciu iViewer.


Záznamový a prehrávacie softvér

Súčasťou domovej kamery VIVOTEK FD8369A-V je profesionálny záznamový a monitorovací softvér VIVOTEK VAST 2, ktorý umožní sledovať záznamy až z 32 IP kamier VIVOTEK. K dispozícii sú pokročilé funkcie pre zlepšenie zaznamenaného obrazu, možnosť pripojenia až 8 monitorov, podpora prístupu cez webové rozhranie, integrácia systémov tretíchstrán či pokročilé možnosti vyhľadávania a exportu.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Napájanie Jack

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Ďalšie funkcie PIR senzor
Detekcia Pohybu
Notifikácie E-mailom

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 105 °
Kompresia videa MJPEG, H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Rozmery

Šírka 129 mm
Výška 93 mm
Hĺbka 129 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  NG251n5
Produktové číslo:  FD8369A-V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08