Obnoviť stránku

Vivoo testovací prúžok

Garancia najlepšej ceny
Novinka
11,90 €

Vivoo testovací prúžok

Testovacie prúžky ViVoo prinášajú revolúciu v kontrole vlastného zdravia

Analýza moču pomocou testovacích prúžkov sa používa ako diagnostická metóda už takmer 150 rokov. Spoločnosť Vivoo však prináša zásadnú inováciu – prvý domáci test, ktorý analyzuje zdravotný stav pomocou mobilného telefónu! Testovanie doma ponúka neoceniteľný komfort, nezávislosť a úroveň súkromia, ktorú zdravotnícke zariadenia nemôžu poskytnúť. Celý proces je navyše navrhnutý tak, aby bol čo najjednoduchší a zvládnuteľný v priebehu niekoľkých minút. Vďaka jednoduchému použitiu, komplexným výsledkom a odborným odporúčaniam sa Vivoo testovacie prúžky stávajú efektívnym nástrojom pre každého, kto chce mať kontrolu nad svojim zdravím a well-being. Je však dôležité pamätať na to, že tento výrobok slúži iba ako doplnok, a nenahrádza profesionálnu lekársku starostlivosť, pretože nie je certifikovaným zdravotníckym zariadením.

Vivoo testovací prúžok

Testovacie prúžky ViVoo a ich kľúčové výhody

  • Testovací prúžok na analýzu moču
  • Analýza 9 dôležitých parametrov – hydratácia, pH moču, množstvo vápnika, sodíka, horčíka, bielkovín, ketolátok, vitamínu C a hladina oxidatívneho stresu
  • Výsledky sú k dispozícii do 90 sekúnd
  • Sprievodná aplikácia zadarmo
  • Prehľad jednotlivých parametrov, sledovanie histórie a štatistík, upozornenie na možné zdravotné riziká
  • Vhodný doplnok pre užívateľov na keto diéte
  • Presnosť testu overená nezávislými laboratóriami
  • Obsahom balenia je 1× testovací prúžok
Vivoo testovací prúžok

Výsledky už za 90 sekúnd

Ako testovanie prebieha? Začnite stiahnutím bezplatnej aplikácie Vivoo, ktorá je dostupná na Android a iOS. Potom už stačí odobrať sa na toaletu. Otvorte vrecko s testovacím prúžkom a vymočte sa na všetky farebné políčka s činidlami v hornej časti prúžku. Prúžok použite pri strednom prúde moču a snažte sa naň nemočiť dlhšie ako 2 – 3 sekundy, aby bola zaistená presnosť merania. Akonáhle budete hotoví, spustite časovač v aplikácii. Po jeho uplynutí prúžok naskenujte. Jedinečný algoritmus spracovania obrazu presne detekuje farebné zmeny na testovacích parametroch. Tento algoritmus spolupracuje s rozsiahlou databázou tisícov obrázkov, aby zvýšil kvalitu výsledkov. Iba za 90 sekúnd získate údaje o svojom tele v reálnom čase a užitočné rady, ako svoju kondíciu ešte vylepšiť.

Vivoo testovací prúžok

Testujte sa pomocou prúžkov Vivoo pravidelne

Možno sa pýtate, kedy je najlepší čas na vykonanie testu? Odpoveď je jednoduchá – akýkoľvek čas je vhodný. Testovací prúžok ViVoo nie je diagnostický nástroj, takže môžete test vykonať kedykoľvek počas dňa. Napriek tomu sa odporúča vykonať test pri druhom močení po prebudení. Pokiaľ testujete pravidelne, je ideálne to robiť každý týždeň približne v rovnakom čase, aby boli výsledky čo najkonzistentnejšie. Týždenná frekvencia testov je iba odporúčaná a môžete testovať pokojne aj každý deň. Test je možné vykonať aj počas menštruácie. Vyhnite sa však odberu počiatočného prúdu moču, pretože vysoký počet červených krviniek môže ovplyvniť hodnoty analýzy. Testovanie v období tehotenstva je trochu zložitejšie. Ženské telo prechádza počas tehotenstva mnohými zmenami, ktoré ovplyvňujú rôzne wellness parametre a môžu zmeniť ich obvyklé hodnoty. Aj keď môžete naďalej využívať personalizované rady aplikácie Vivoo, neodporúča sa ju používať na interpretáciu výsledkov testov v tomto citlivom období.

Vivoo testovací prúžok

Jedným testom získate 9 kľúčových parametrov

Schopnosť analyzovať niekoľko klinických parametrov jedným prúžkom je skutočne jednou z hlavných výhod tohto produktu. Prvá verzia Vivoo prúžkov sledovala 4 základné faktory. Na základe priania užívateľov bol ich počet zvýšený na 9. Konkrétne ide o mieru hydratácie, pH moču, množstvo vápnika, sodíka, horčíka, bielkovín, ketolátok, vitamínu C a hladinu oxidatívneho stresu. Tieto parametre významne ovplyvňujú stav nášho organizmu a celkovú pohodu. Aplikácia poskytuje prehľadné informácie o ideálnych hodnotách, odchýlkach od nich a o tom, ako tieto hodnoty optimalizovať. Rovnako upozorňuje na zdravotné riziká spojené s abnormálnymi hodnotami.

Ketóny

Normálne by ketóny v moči nemali byť prítomné, pokiaľ nedržíte ketogénnu diétu. To znamená, že vaše telo správne využíva glukózu na výrobu energie, čo je zdravé pre väčšinu ľudí. Absencia ketónov v moči prináša množstvo výhod, ako sú silný metabolizmus, efektívne spaľovanie energie, lepší výkon pri cvičení a vyvážená hladina cukru v krvi. Prítomnosť ketónov v moči môže poukazovať na základné zdravotné problémy, ktorým je potrebné venovať pozornosť. Vivoo umožňuje ľahké testovanie ketónov, poskytuje prehľad o potenciálnych rizikách, vplyve stravy a životného štýlu a ponúka odporúčania na zlepšenie výživy a zníženie tvorby ketónov.

Vivoo testovací prúžok
Vivoo testovací prúžok

Vitamín C

Vitamín C je kľúčový pre mnoho základných telesných funkcií, vrátane podpory imunitného systému a neutralizácie voľných radikálov. Je možné ho získať zo stravy alebo vhodných doplnkov. Dostatok vitamínu C vám môže pomôcť udržiavať zdravú pokožku, ďasná a zuby, rýchlejšie sa zotaviť po zranení a chorobe, podporiť imunitný systém aj znížiť riziko chronických ochorení. Testovanie vám poskytne dôležité informácie o vašom príjme vitamínu C, odhalí účinnosť doplnkov stravy a prípadné potreby úprav. Tiež získate tipy na najlepšie potraviny bohaté na vitamín C, ktoré budú vyhovovať vašim stravovacím preferenciám a požiadavkám.

Vápnik

Vápnik je kľúčovým elektrolytom, ktorý podporuje celkovú pohodu a základné fyziologické funkcie, ako sú svalové kontrakcie. Optimálny príjem vápnika prináša množstvo výhod – zdravé kosti, zvýšenú fyzickú výkonnosť, lepšiu náladu, zdravé zuby alebo lepšiu kvalitu spánku. Test moču odhalí množstvo prebytočného vápnika, ktoré vaše telo vylučuje, a poskytne informácie o tom, či prijímate dostatok tohto minerálu. Zistíte riziká spojené s nedostatkom aj prebytkom vápnika a naučíte sa, ako optimalizovať jeho príjem úpravou stravy. Tiež objavíte najlepšie potraviny, ktoré zodpovedajú vašim potrebám vápnika.

Vivoo testovací prúžok
Vivoo testovací prúžok

Horčík

Horčík je zásadný na celkové zdravie a pohodu tým, že reguluje funkcie imunitného systému, uľahčuje nervový prenos a podporuje tvorbu energie . Získať ho je možné z rôznych potravín. Jeho konzumácia podporuje schopnosť učenia, kvalitu spánku, funkciu mozgu, zlepšuje náladu, znižuje stres aj má pozitívny vplyv na športové výkony. Hladina horčíka v moči poskytne informácie o tom, či ho prijímate dostatočné množstvo. Nechýba prehľad možných rizík spojených s jeho nedostatočnou aj príliš vysokou konzumáciou. Získate niekoľko skvelých tipov, ako príjem horčíka zvýšiť vďaka naň bohatých potravín.

Hydratácia

Voda je základ života, preto neprekvapí, že hydratácia je na udržanie správnych telesných funkcií a celkového zdravia zásadná. Jej nedostatok môže viesť k negatívnym zdravotným následkom, zatiaľ čo optimálna hydratácia prináša množstvo výhod, vrátane zdravšieho trávenia a metabolizmu, lepšej pleti alebo jednoduchšej kontroly hmotnosti a chuti do jedla. Pomocou systému Vivoo sa môžete dozvedieť cenné informácie o vašej úrovni hydratácie aj koľko vody potrebujete počas dňa vypiť.

Vivoo testovací prúžok
Vivoo testovací prúžok

Oxidačný stres

Oxidačný stres vzniká, keď je nerovnováha medzi voľnými radikálmi a antioxidantmi, čo môže dlhodobo spôsobovať poškodenie buniek a tkanív a viesť k chronickým ochoreniam . Zvýšená hladina MDA (malondialdehydu) naznačuje vyššie poškodenie voľnými radikálmi a zvýšené riziko únavy, vypadávanie vlasov, vypadávanie vlasov alebo zrýchleného starnutia. MDA je stabilná molekula vylučovaná močom, čo z nej robí vhodný biomarker oxidačného stresu. Monitorovaním jej hladiny získate informácie o úrovni oxidačného stresu vo vašom tele. Aplikácia vám poskytne prehľad o zdravotných rizikách spojených s oxidačným stresom a ponúkne rady na zmeny v strave a životnom štýle, ktoré pomôžu tento stres znížiť.

Sodík

Sodík je dôležitý elektrolyt, ktorý sa nachádza v soli a mnohých ďalších potravinách. Jeho dostatočný príjem je nevyhnutný na správne fungovanie tela, vrátane nervového a svalového systému . Napriek tomu môže nadmerná konzumácia sodíka viesť k zdravotným problémom. Medzi kľúčové funkcie sodíka v tele patrí regulácia krvného tlaku, riadenie nervových a svalových funkcií alebo prevencia dehydratácie. Pravidelné testovanie vám umožní sledovať hladinu sodíka v tele a zaistiť jeho vyvážený príjem. Získate prehľad o možných rizikách spojených s nadmerným alebo nedostatočným príjmom sodíka. Tiež sa dozviete, ako upraviť svoj jedálniček, aby bola hladina sodíka optimálna.

Vivoo testovací prúžok
Vivoo testovací prúžok

Bielkoviny

Obličky filtrujú škodlivé látky z krvi a vylučujú ich močom, pričom bielkoviny obvykle do moču neprenikajú. Niektoré situácie však môžu spôsobiť, že sa v moči objaví, čo môže signalizovať horúčku, únavu, dehydratáciu, emočný stres alebo vystavenie extrémnym teplotám. Testovacími prúžkami Vivoo môžete sledovať hladinu bielkovín v moči, identifikovať potenciálne riziká spojené s ich prítomnosťou a zistiť, ako upraviť stravu a životný štýl na zlepšenie výživy a celkovej pohody.

pH moču

Kontrola pH moču vám poskytuje prehľad o acidobázickej rovnováhe vašej stravy, čo vám umožní lepšie rozhodovať o vašom jedálničku. Udržiavanie zdravého pH moču pomocou správnej výživy prináša niekoľko výhod vrátane lepšej funkcie svalov, zdravého trávenia alebo podpory imunitného systému a celkovej pohody.

Vivoo testovací prúžok

Aplikácia ako osobný wellness sprievodca

Vivoo nielenže prináša súhrn analyzovaných parametrov v pohodlí vášho domova, ale má oveľa širšie poslanie. Cieľom je posilňovať, vzdelávať a vybaviť vás personalizovanými, ľahko aplikovateľnými odporúčaniami, ktoré pomáhajú zlepšiť vaše zdravie. Na to slúži bohatá sprievodná aplikácia, ktorá berie do úvahy informácie o vašom tele, celkovom zdravotnom stave, stravovacích preferenciách a životných návykoch. Na základe týchto údajov vám pri každom novom teste poskytuje na mieru šité rady, týkajúce sa výživy a životného štýlu, ktoré zodpovedajú vašim individuálnym potrebám. Všetky odporúčania sú starostlivo pripravené kvalifikovaným tímom lekárov, odborníkov na výživu a dietológov. Ak potrebujete, aplikácia vám nastaví upomienky na ich dodržiavanie.

Vivoo testovací prúžok

Welly, váš šikovný asistent

Welly je ideálnym partnerom pre tých, ktorí chcú zo svojej cesty za wellness vyťažiť maximum. Ide o ďalšiu báječnú funkciu dostupnú vo Vivoo aplikácii, a to úplne zadarmo. Inšpiruje vás vyváženými a chutnými receptami, spočíta váš optimálny denný kalorický príjem, a pomôže dosiahnuť vaše fitness ciele, či už sa snažíte nabrať svalovú hmotu alebo zhodiť pár kíl. Pomôže vám tiež odhaliť chyby, ktorých sa v starostlivosti o seba dopúšťate. Welly je založený na umelej inteligencii a je možné s ním komunikovať prostredníctvom chatu . Obrátiť sa naň môžete kedykoľvek budete potrebovať – napríklad so žiadosťou o radu, čo dobrého na večeru. Aplikácia Vivoo a šikovný asistent Welly v súčasnej dobe komunikujú v anglickom jazyku.

Vivoo testovací prúžok

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Domáce testy
Kód:  vi2401
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  860008284709

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02