Obnoviť stránku

VisionBook 8Q LTE

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VisionBook 8Q LTE

Elegantný a cenovo dostupný tablet VisionBook 8Q s podporou 4G/LTE sietí a funkciou Dual SIM pre využitie dvoch účtov naraz. Ponúka dostatočný výkon, ktorý vám umožní plynulú prácu i zábavu. Hranie hier aj prezeranie internetu bude príjemné vďaka dotykovému 8" displeju s dostatočne jemným rozlíšením 1280 × 800 pixelov. Použitý IPS panel zaručí verné farby aj široké pozorovacie uhly. Tablet sa tak stane vašim príjemným spoločníkom na cestách aj pri surfovaní na internete alebo sledovaní filmov v pohodlí domova.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný štvorjadrový procesor MediaTek MTK8735
  • Podpora Dual SIM a 4G/LTE sietí
  • Výkonný grafický čip Mali T720
  • 5 Mpx zadný fotoaparát a 2 Mpx predná webkamera
  • Systém Android 6.0 Marshmallow

Dobre vybavený tablet za vynikajúcu cenu

VisionBook 8Q LTE je vybavený operačným systémom Google Android 6.0 Marshmallow a výkon zaisťuje štvorjadrový procesor MediaTek MTK8735, ktorému sekunduje grafický akcelerátor Mali T720. Dostatok priestoru pre uloženie vašich dát a aplikácií zaistí interná flash pamäť s kapacitou 16 GB a ďalšie rozšírenie možno dosiahnuť použitím micro SDHC karty s kapacitou až 32 GB.

Pohodlná komunikácia

Svoje zážitky z ciest zachytíte 5 Mpx fotoaparátom a pre komunikáciu s priateľmi poslúži predná 2 Mpx webkamera. Samozrejmosťou je prítomnosť WiFi, ktorá podporuje pripojenie k sieťam 802.11 b/g/n a ďalej môžete využiť zabudovaný GPS modul, tablet tak poslúži aj ako navigácia na cestách. Poteší aj prítomnosť HDMI výstupu pre pripojenie k väčšiemu displeju.

 
Kód:  VB0211b5
Produktové číslo:  UMM200V8L
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13