Obnoviť stránku

VisionBook 7Q Plus GPS

4,5 29 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

VisionBook 7Q Plus GPS

Hľadáte výkonný tablet za rozumné peniaze? VisionBook 7Q Plus je pre vás presne ako stvorený! Svoju pozornosť si získal nielen svojou priaznivou cenou, ale aj kompaktnými rozmermi, skvelým dizajnom a kvalitným 7" IPS displejom. Samozrejmosťou je aj modul GPS, bluetooth či konektor mini HDMI na prepojenie zariadení s HD televízorom.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný tablet za priaznivú cenu
  • Výkonný štvorjadrový procesor
  • Batéria s kapacitou 2 500 mAh
  • 2 Mpx zadný fotoaparát a 0,3 Mpx predná webkamera
  • Rozlíšenie 1 024 × 600
  • bluetooth, WiFi, GPS

Rozumný výkon za skvelú cenu

Výkonný štvorjadrový procesor MTK 8163, ktorý pracuje na frekvencii 1,3 GHz, sa postará o hladký a bezstarostný chod všetkých aplikácií a operačného systému Android 5.1 Lollipop. Chrbát mu kryje až 1 GB operačnej pamäte DDR3, s ktorou na tablete počas chvíľ, kedy si budete chcieť oddýchnuť od práce, rozbehnete aj náročnejšie hry alebo filmy vo vysokom rozlíšení.

Tie si prezriete na kvalitnom IPS displeji s rozlíšením 1024 × 600 bodov. Všetky svoje dáta, či už ide o prácu či zábavu, bezpečne uložíte na 8 GB úložisko, ktoré však bez problémov môžete prostredníctvom microSD karty rozšíriť o 32 GB. Iste oceníte prítomnosť GPS, ktorú dobre využijete aj pri cestovaní. Celý tento zázrak poháňa batéria s kapacitou 2 500 mAh, ktorú môžete nabíjať pomocou microUSB konektora.

Kód:  VB0110c
Produktové číslo:  UMM200V7P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13