Obnoviť stránku

Vision Pro NOLP EDU maintenance (elektronická licencia)

Vision Pro NOLP EDU maintenance (elektronická licencia)

Netop Vision Pro NOLP EDU Maintenance je softvér pre riadenie výučby v školstve. Ide o vyhľadávaný softvér na celom svete. Vďaka svojim funkciám ho využijete naozaj každý deň. Vision Pro pomáha vyučujúcemu pri práci a riadení počítačov v počítačovej učebni. Aplikácia podporuje zdieľanie obrazoviek prostredníctvom hardvérovej akcelerácie. Ideálne sa tak hodí pre každého, kto chce študentom prezentovať obraz v aplikáciách, ako napr. AutoCAD, Photoshop a mnoho ďalších. Samozrejmosťou je potom podpora blacklistov zahrnutých v riadeniu prístupov používateľov k internetu.

Kľúčové funkcie softvéru Vision Pro NOLP EDU maintenance

  • Spätná väzba – vyučujúci vidí, čo práve teraz jeho študenti robia. Možno sledovať náhľady obrazoviek, aktívnej aplikácie, alebo mená otvorených webových stránok
  • Prezentácia – umožňuje zdieľať učiteľskú obrazovku študentom. Navyše im pri tom blokuje klávesnice a myši, čím si zabezpečí väčšie sústredenie študentov na výklad učiteľa. Vyučujúci môže tiež zdieľať triede obrazovku vybraného študenta, čo je vhodné napr. pri precvičovaní
  • Blokovanie – podľa potreby možno vypnúť žiacke obrazovky, blokovať myši a klávesnice. Ďalej potom môžete zamedziť alebo obmedziť prístup na internet či k vybraným aplikáciám.
  • Riadenie – učiteľ môže na diaľku zapnúť, vypnúť a reštartovať študentské počítače. Môže tiež prevziať riadenie študentského počítača a vykonať tak pomoc na diaľku.

Parametre a špecifikácia

Základný

DRM free 1
Kód:  EO407D5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03