Obnoviť stránku

Virtuos pokladničná zásuvka s horným otváraním, FT- 460V1- R

Príslušenstvo k tovaru

Virtuos pokladničná zásuvka s horným otváraním, FT- 460V1- R

Pokladničná zásuvka FT- 460V1- R s horným otváraním flip-top je kompatibilným príslušenstvom k pokladničným systémom. Jej veľkou prednosťou je podstatná úspora miesta, a to vďaka praktickému hornému otváraniu. Vkladanie bankoviek a šekov prebieha bez otvorenia zásuvky, prestrčia sa iba prednou štrbinou. Zásuvku otvoríte buď elektronicky alebo mechanicky pomocou kľúča. Vyberateľný zakladač obsahuje ľubovoľne nastaviteľné priehradky na bankovky a mince. Pokladničná zásuvka vyniká svojou mechanicky odolnou konštrukciou, ktorá je prakticky nerozbitná. 

Hlavné prednosti

  • Horné otváranie flip-top
  • Podstatná úspora miesta
  • Vkladanie bankoviek a šekov bez otvorenia zásuvky
  • Mechanicky odolná konštrukcia
  • Virtuos konektor RJ-50 pre pripojenie externého kábla

Jedinečné vybavenie

Zásuvka nedisponuje káblom, ale je osadená štandardným Virtuos konektorom RJ-50, pomocou ktorého ju môžete pripojiť ku všetkým pokladničným systémom. Stačí len vybrať vhodný externý pripojovací kábel. Komplet obsahuje zásuvku s vekom a vnútorný plastový zásobník na bankovky a mince bez vnútorného uzamykateľného veka. Šesť priehradiek je určených pre bankovky, osem pre mince.
Parametre a špecifikácie:
Rozmery:
46 × 10 × 17 cm
Hmotnosť:
4,8 kg
Farba:
čierna

 
 
Kód:  PK316c1
Produktové číslo:  FT-460V1-RJ10P10C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17