Obnoviť stránku

Závažie VIPR 8

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Závažie VIPR 8

Máte pocit, že vášmu tréningu niečo chýba, že prešľapuje na mieste? Potom je na čase sa pohnúť! VIPR spája a kombinuje tradičné silové cvičenia s kondičnými, čo z neho robí neprekonateľný a funkčný tréningový nástroj pre celé telo. Bol vyvinutý pre bezpečnostné zložky v Amerike, ale rýchlo si získal pozornosť medzi elitnými športovcami na celom svete. Je nutné povedať, že vďaka svojej nezničiteľnosti oprávnene. VIPR sa cez noc stal synonymom pre ideálny pohybový tréning. 

Pri cvičení s VIPR-om môžete rotovať, premiestňovať ho, tĺcť ním o zem alebo využívať mechanickú zotrvačnosť. Tento 8-kilový nástroj skvele podporí nárast vašej svalovej hmoty a zároveň akceleruje spaľovanie kalórií.

„VIPR vznikol z potreby podporovať zmysluplný pohyb a priniesť efektívnu zmes silového tréningu s funkčným tréningom a zdravým pohybom. Pohyb je základný. A to, čo tvorí efektívny pohyb, je zmes zdvíhania, posúvania a krútenia." - Michol Dalcourt, tvorca ViPR-u

Kľúčové vlastnosti

  • Prepojenie silového a kondičného cvičenia
  • Praktická nezničiteľnosť
  • Univerzálny pre cvičenie vonku aj vo vnútri
  • S jeho pomocou budujete svalovú hmotu a pritom spaľujete veľa energie
 
Kód:  SPTif0212
Produktové číslo:  Vipr 8kg
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18