Obnoviť stránku

VILEDA Ultramax Microfibre

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VILEDA Ultramax Microfibre

S mopom Vileda Ultramax Microfibre bude každé upratovanie naozajstná hračka. Má teleskopickú tyč, vďaka ktorej ľahko nastavíte výšku podľa vašej potreby. Mikro aktívne vlákna perfektne zotrú všetku mastnotu a šmuhy zo všetkých druhov podláh.

Kľúčové vlastnosti

  • S mopom Vileda perfektne upracete každú podlahu bez namočení rúk
  • Má mikro aktívne vlákna, ktoré bez problému pohltia všetku mastnotu a šmuhy
  • Vďaka power zóne sa oproti bežnému plochému mopu zvýši tlak a vy tak špinu odstránite oveľa ľahšie
  • Dvojdielna teleskopická tyč umožní nastavenie podľa potreby až do dĺžky 140 cm
  • Mop používajte s Ultramax vedrom so žmýkacím košom
  • Možno prať na 60 °C bez použitia aviváže alebo sušičky
  • Rozmer hlavice: 36 × 14 cm

Ani najmenšia špina nemá šancu

S mopom Vileda už nemusíte zložito premýšľať nad upratovaním vašej podlahy. Má mikro aktívne vlákna, ktoré z podlahy ľahko a rýchlo zotrú aj najmenšiu mastnotu, šmuhu či nečistotu. Ľahkému upratovaniu tiež pomôže power zóna, ktorá až desaťkrát zvýši tlak na podlahu oproti bežnému mopu. Nesmie chýbať ani nastaviteľná teleskopická tyč s dĺžkou až 140 cm. S jej pomocou si tak mop nastavíte podľa vášho gusta a nemusíte sa obávať nepríjemného ohýbania a bolesti chrbta. 

Vhodný na všetky druhy podláh

Mop sa perfektne hodí na všetky druhy podláh od PVC cez plávajúce podlahy a parkety až po dlažbu. S Ultramax vedrom so žmýkacím košom bude tvoriť skvelý tím, ktorý vám bude k dispozícii vždy, keď budete potrebovať. Náhradu, ktorá je vyrobená z 90% polyesteru a 10% polyamidu, možno kúpiť samostatne. Je možné ju tiež prať na 60 °C bez použitia aviváže a sušičky. 

Kód:  UKL047
Produktové číslo:  4023103086579
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06