Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Viking Set batériového generátoru X-1000 a solárny panel X80

4,9 11 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
861,90 €

Viking Set batériového generátoru X-1000 a solárny panel X80

Set batériového generátora Viking X-1000 a solárneho panelu Viking X-80 poskytne úplnú nezávislosť od prítomnosti elektrickej siete. Nabíjacia stanica Viking X-1000 vyniká odolnosťou a vysokým výkonom. Stanica je vybavená lítium-polymérovým NCM akumulátorom, ktorý ponúka dlhú životnosť. K dispozícii budete mať veľké množstvo vstupov na napájanie rôznych druhov elektroniky. Nabíjacia stanica Viking X-1000 je vybavená prehľadným LCD displejom pre zobrazenie dôležitých informácií a praktická ochrana batérie zaistí maximálnu bezpečnosť pri používaní. Vďaka ochrane s certifikáciou IP65 je stanica veľmi odolná proti vode, takže ju možno bez problémov využiť aj pri pobyte v prírode. Solárny panel Viking X-80 je ideálnym riešením na jednoduché a rýchle nabíjanie vašich elektronických zariadení. Vďaka vysokému výkonu 80 W a kvalitným polykryštalickým článkom s efektivitou až 23 % efektívne premení slnečný svit na solárnu energiu. 

Kľúčové vlastnosti stanice Viking X-1000 a solárneho panela Viking X-80

  • LCD displej spoľahlivo zobrazuje dôležité informácie
  • Nabíjacia stanica Viking X-1000 s veľkým množstvom konektorov
  • Vysoká účinnosť solárneho panela Viking X-80 až 23 %
  • Dlhá životnosť nabíjacej stanice Viking X-1000 viac ako 2 000 cyklov
  • Nízka hmotnosť súpravy zaistí pohodlnú manipuláciu
  • Súprava stanice Viking X-1000 a solárneho panela Viking X-80 je ideálna na použitie na cestách, v kempoch, pri predajných akciách, a pod.
  • Vysoká odolnosť s certifikáciou IP65
  • Vysoko kvalitný lítium-polymérový NCM akumulátor
  • Pohodlná inštalácia a používanie s funkciou Plug and Play
  • Solárny panel Viking X-80 s vysokým výkonom 80 W

Viking X-1000 s vysoko kvalitnou batériou

Vďaka kvalitnému lítium-polymérovému NCM akumulátoru je nabíjacia stanica Viking X-1000 veľmi výkonná a maximálne spoľahlivá. Pri dodržaní odporúčanej teploty nabíjania preto bez problémov vydrží viac ako 2 000 cyklov s kapacitou od 100 % do 80 %. Inteligentné riadenie batérie BMS navyše chráni proti skratu, prehriatiu, prebitiu aj proti nízkemu napätiu. Použitie nabíjacej stanice Viking X-1000 je tak maximálne bezpečné a zároveň je zaistená jej dlhá životnosť.

LCD displej pre zobrazenie dôležitých informácií

Nabíjacia stanica Viking X-1000 je vybavená prehľadným LCD displejom, ktorý spoľahlivo zobrazuje všetky dôležité informácie. Získate tak dokonalý prehľad o priebehu nabíjania, nabíjacom výkone aj kapacite batérie. Nabíjacia stanica Viking X-1000 disponuje USB-C výstupom s maximálnym výkonom 100 W a podporou rýchleho nabíjania PD 3.0, ktorý je ideálny napríklad na nabíjanie notebookov. K dispozícii sú aj 2 USB-A porty pre pohodlné nabíjanie smartfónov či fotoaparátov.

Vysoká odolnosť nabíjacej stanice Viking X-1000 s certifikáciou IP65

Vďaka odolnosti s certifikáciou IP65 je nabíjacia stanica Viking X-1000 odolná proti vode, takže ju možno bez problémov využiť aj vo vonkajšom prostredí. Stanicu je možné napájať prostredníctvom solárnych panelov aj adaptéra z vozidla, vďaka čomu je úplne nezávislá na nabíjaní z elektrickej siete. Aj napriek svojmu vysokému výkonu má navyše stanica hmotnosť iba 11,5 kg, čo umožňuje pohodlnú a rýchlu manipuláciu. Vďaka funkcii Plug and Play je ovládanie nabíjacej stanice Viking X-1000 maximálne pohodlné a nie je nutné vykonávať inštaláciu.

Vysoká efektivita solárneho panelu Viking X-80

Solárny panel Viking X-80 disponuje polykryštalickými článkami s efektivitou > 23 %, takže premení slnečný svit na solárnu energiu s vysokou efektivitou. Maximálne pohodlie pri manipulácii so solárnym panelom Viking X-80 zaistí nízka hmotnosť a kompaktné rozmery v zloženom stave.

Solárny panel Viking X-80 s vysokým výkonom

Vďaka vysokému výkonu 80W sa solárny panel Viking X-80 skvele hodí na napájanie stredných a veľkých generátorov Viking. Po pripojení vhodnej redukcie navyše môžete s jeho pomocou ľahko a rýchlo napájať fotoaparáty, kamery, baterky, drony a ďalšiu elektroniku.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 11 500 g

Rozmery

Výška 12 cm
Šírka 40,6 cm
Hĺbka 47,5 cm

Vstupy a výstupy

Vstupy 2-pin DC, AC
Výstupy 230V zásuvka, 12V zásuvka (CL), USB-A, USB-C, USB-C (PD), 12V DC
Počet zásuviek 230 V 2 ×
Počet zásuviek 12 V (CL) 1 ×
Počet USB portov 3 ×

Batéria

Kapacita 1 010 Wh
Typ Li-Ion

Nabíjanie

Max. výkon 1 000 W
Nabíjací výkon zo siete 210 W
Nabíjací výkon zo solárneho panelu 360 W
Doba nabíjania zo siete 5 h
Výstupné napätie 230 V
Výstupný prúd 10 A
Špičkový prúd 2 A

Vlastnosti

Vlastnosti Nabíjanie solárnym panelom, LCD displej, Svietidlo, Poistka proti prehriatiu, Čistý sínus, MPPT
Obsah balenia Solárny panel, Nabíjací kábel AC, Používateľská príručka
Kód:  VKNGb29
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VX1000X80
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02