Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Viking LE110

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Viking LE110

Solárny panel VIKING LE110 – pružný, odolný a ľahký

Solárny panel VIKING LE110 z monokryštalického kremíka a PVC ponúka flexibilné využitie. Vďaka možnosti ohybu do 15 stupňov je ideálny na montáž pre mierne zaoblené strechy lodí alebo karavanov. Panel je osadený článkami Super Rugged, ktoré disponujú účinnosťou až 20,4 % a zaistia rovnomernú premenu slnečnej energie po celej ploche panela. Vďaka nízkej hmotnosti a vysokej odolnosti je solárny panel VIKING LE110 vhodný na všestranné využitie napr. pri kempovaní v karavanoch, na lodiach alebo chatách či chalupách.

Kľúčové vlastnosti solárneho panela VIKING LE110

  • Ohybný solárny panel VIKING je ideálny pre karavany, lode, na chaty a chalupy
  • Maximálny výkon panela dosahuje 110 W
  • Panel ponúka napätie až 17,2 V a prúd 5,9 A
  • Prepojovací konektor MC4 s krytím IP67
  • Solárny panel VIKING LE110 možno zapojiť do batériového generátora
  • Povrchová úprava umožňuje lepšie absorbovať svetlo
  • Vysoká odolnosť proti vode, požiaru a korózii
  • Železné oká v rohoch panela na jednoduchú inštaláciu

Flexibilný solárny panel VIKING LE110 s vynikajúcou účinnosťou

Vďaka vysokej účinnosti premeny slnečnej energie solárnych panelov značky SUNPOWER na energiu elektrickú, môžete bezpečne nabíjať rôzne druhy elektrických zariadení až do požadovaného napätia 17,2 V a prúdu 5,9 A. Po pripojení zariadenia k panelu VIKING LE110 bude napájanie spustené automaticky.

Odolná a pružná konštrukcia solárneho panela VIKING LE110

Solárne monokryštalické panely SUNPOWER s pokročilou technológiou povrchovej úpravy absorbujú viac svetla a disponujú zvýšenou odolnosťou voči mikrotrhlinám a zlomeniu. Panely poskytujú vysoký výkon aj v zhoršených svetelných podmienkach a lepší odvod tepla. Vďaka certifikácii IP67 solárne panely odolajú dažďu a striekajúcej vode.

Spoľahlivosť a kompatibilita

MC4 koncovka s dostatočne dlhým päťmetrovým káblom umožňuje prepojenie solárneho panelu VIKING LE110 s batériovými generátormi značky VIKING, vrátane ostatných značiek batériových generátorov. Zapojením vhodnej redukcie rozšírite možnosti využitia panela napr. na nabíjanie kamier, bateriek, telefónov či powerbankov. Okrem toho disponuje solárny panel VIKING dostatočným výkonom na zapojenie notebooku, prenosného televízora či malej chladničky.


Autorizovaný servis značky VIKING

Prednosťou značky VIKING je zastúpenie autorizovaného servisu v SR pre túto značku. Pre akékoľvek vybavenie záručnej, pozáručnej reklamácie alebo opravy sa môžete kedykoľvek obrátiť na autorizovaný servis značky VIKING v SR.



Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 67 cm
Výška 94 cm
Hĺbka 0,3 cm
Hmotnosť 2,4 kg

Vlastnosti

Výkon panelu 110 W

Funkcie

Funkcie Zvýšená odolnosť
Kód:  VKNGa8
Produktové číslo:  VSPLE100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13