Obnoviť stránku

VIKING A200

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VIKING A200

Čistička vzduchu Viking A200 je kompaktným nástrojom na vyčistenie vzduchu s päťnásobnou filtráciou a výkonom CADR 225 m3/h, vďaka čomu bez problémov vyčistí vzduch v miestnostiach s výmerou do 30 m2. Pre čistý a zdravý vzduch je k dispozícii integrovaný ionizátor, ktorého záporne nabité ióny dokonale zbavia vzduch nečistôt. Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti je možné navyše čističku vzduchu Viking A200 umiestniť takmer kamkoľvek. Pre špičkovú cirkuláciu vzduchu sú k dispozícii 2 bočné otvory pre vstup znečisteného vzduchu a veľký stredový otvor, ktorým vyčistený vzduch vychádza von.

Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Viking A200

  • 2 bočné otvory vzduch nasávajú a veľký stredový otvor vypúšťa čistý vzduch
  • Päťnásobná filtrácia čističky vzduchu Viking A200 obsahuje aj HEPA filter
  • Automatické a manuálne nastavenie rýchlosti filtrácie
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť čističky vzduchu Viking A200
  • Výkon CADR 225 m3/h
  • Citlivý senzor s LED panelom pre informáciu o aktuálnej kvalite vzduchu
  • Možnosť diaľkového ovládania čističky vzduchu Viking A200
  • Viking A200 má k dispozícii aj Režim spánku
  • Ideálny pre priestory s výmerou do 30 m2

Čistička Viking A200 zaistí kvalitnú filtráciu vzduchu

Čistička vzduchu Viking A200 je vybavená päťnásobnou filtráciou vrátane HEPA filtru, vďaka čomu dokonale vyčistí vzduch a zbaví ho prachu, baktérií aj peľu, a to až s 99 % účinnosťou. Čistička vás zbaví takisto dymu či plynov a je ideálnym prostriedkom pre precízne odstránenie spúšťačov alergických reakcií.  

Viking A200 má ionizátor na likvidáciu nečistôt

Čistička vzduchu Viking A200 disponuje integrovaným ionizátorom, ktorého záporne nabité ióny sa postarajú o zdravý a čistý vzduch za každej situácie. Pre maximálne nasávanie znečisteného vzduchu sú k dispozícii 2 bočné vstupy, ktorými vzduch vchádza do čističky. Vzduch následne pokračuje cez filtračné jednotky, a potom vychádza vyčistený veľkým stredovým otvorom. Môžete si tak byť istí, že s čističkou vzduchu Viking A200 dosiahnete dokonalú cirkuláciu vzduchu v celej miestnosti.

Kompaktné vyhotovenie čističky Viking A200

Pri používaní čističky Viking A200 oceníte jej nízku hmotnosť a kompaktné rozmery, vďaka ktorým ju možno bez problémov umiestniť kamkoľvek. Aj napriek malej veľkosti si však čistička zachováva vysoký čistiacu výkon CADR 225 m3/h, takže bez problémov vyčistí vzduch v miestnostiach s výmerou do 30 m2. Pre jednoduché a rýchle ovládanie je navyše čistička Viking A200 vybavená prehľadným ovládacím panelom.

Senzor na zistenie kvality vzduchu

O kvalite vzduchu vás dokonale informuje praktický senzor, ktorý prostredníctvom LED panela mení farby v závislosti od množstva obsiahnutého znečistenia vo vzduchu. Svetlomodrá farba značí výbornú kvalitu vzduchu, tmavomodrá dobrú kvalitu vzduchu a pri zlej kvalite vzduchu sa panel sfarbí na červeno.

Čistička vzduchu Viking A200 umožní automatické aj manuálne nastavenie filtrácie

Čistička Viking A200 ponúka 2 možnosti filtrácie vzduchu. Rýchlosť filtrácie je možné ovládať manuálne alebo môžete využiť praktický systém AUTO MODEPo aktivácii tohto systému čistička sama stráži kvalitu vzduchu a zvolí takú rýchlosť filtrácie, ktorá dokonale zodpovedá konkrétnej situácii. Ľahko tiež nastavíte dobu trvania filtrácie, a vďaka diaľkovému ovládaču možno čističku bez problémov ovládať z väčšej vzdialenosti. K dispozícii je taktiež režim spánku, ktorý zaistí veľmi čistý vzduch s 10 000 000 iónmi na cm3, takže vám dopraje pohodlný a veľmi zdravý spánok.



Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Príkon 45 W
Vzduchový výkon 225 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 30 m2
Maximálna hlučnosť 60 dB(A)
Indikácia Kvality ovzdušia
Výbava Displej, Diaľkové ovládanie, Detský zámok

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Časovač, Ionizácia vzduchu, Nočný režim, Regulácia výkonu

Filtre

Typ filtra HEPA
Kód:  VKNG0016
Produktové číslo:  CVA200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03