Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vigan SMT1

4,2 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vigan SMT1

Smoothie nápojový mixér SMT1, výkonný motor 350W. Mixér vhodný na prípravu všetkých druhov nápojov, rôznych ovocných, zeleninových, alebo mliečnych koktailov, zmrzlín, ovocných a zeleninových pyré, ovocných drení, vhodný aj na prípravu stravy pre dojčatá. BPA free, využitie pre veľmi rýchle, výživné a zdravé raňajky, desiate a občerstvenie. V balení 2 ks prenosných fliaš s objemom 600 ml v čírom prevedení. Fľaše vyrobené z vysoko kvalitného materiálu Tritan, ktorý sa vyznačuje veľkou odolnosťou a stabilitou. Tritan je veľmi bezpečný pre zdravie, vyznačuje sa biologickou rozložiteľnosťou a nevzniká tak záťaž pre životné prostredie. Možné skladovanie v chladničke, zabraňuje možnému vzniku plesne vo fľaši. Súčasťou je aj viečko s dokonale tesniacou zátkou a karabínou pre prípadné uchytenie na batoh alebo tašku. Fľaše vhodné do umývačky riadu, nevstrebávajú chuť, pach ani farbu nápojov, vhodné aj pre horúce nápoje do 70 °C. Protišmykové nožičky mixéra zaistia výbornú stabilitu. Priestor pre navíjanie kábla. 4 silné antikorové nože vhodné aj na drvenie ľadu. Madlo pre jednoduché prenášanie. Pulzný spínač. Bielo-sivé prevedenie. Rozmery bez obalu 135 × 123 × 430 mm, s obalom 260 × 235 × 160 cm, hmotnosť brutto 1,3 kg, hmotnosť netto 1.068 kg

Parametre a špecifikácia

Príkon a rýchlosť

Príkon 350 W

Vlastnosti

Vhodné pre Smoothie, Drvenie ľadu

Príslušenstvo

Príslušenstvo Prenosná fľaša
Počet nádob 2 ks
Kód:  VIGST001
Produktové číslo:  769-441

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07