Obnoviť stránku

Vigan Mammoth ESP3DG

5 3 hodnotení
69,90 €

Vigan Mammoth ESP3DG

Huby, šťavnaté ovocie, zeleninu, mäso alebo aj bylinky dokáže vysušiť sušička ovocia Vigan Mammoth ESP3DG. So stabilným príkonom 400 W pripravíte neodolateľné a zdravé sušené ovocie, jerky alebo pokojne aj bylinky na ochutenie pokrmov či čaju. Sušička má k dispozícii 8 sít, s ktorými krásne usušíte aj väčšie množstvá ovocia, zeleniny či húb. Prostredníctvom dehydratácie z potravín postupne odchádza vlhkosť, pričom si uchovajú prirodzenú chuť, všetky zdraviu prospešné látky, vitamíny a vláknina v nich zostávajú aj po usušení. Hranatá sušička potravín Vigan Mammoth ESP3DG má motor integrovaný v spodnej časti, čo spôsobí, že teplý vzduch prúdi odspodu nahor. Sušené potraviny, ktoré sú situované uprostred a na spodných mriežkach, sa vysúšajú rýchlejšie a efektívnejšie než ostatné kúsky na okrajoch a horných plátoch. Jednotlivé sitá tak musíte počas sušenia premiestňovať. Vzhľadom na štandardnú hlučnosť sušičky je ideálnym pomocníkom pri spracovaní potravín počas dňa. Výrobca ju navrhol s dotykovým displejom, pomocou ktorého ju ľahko ovládate. Sušička na huby Vigan sa bezpochyby stane potrebným pomocníkom vo vašej kuchyni.

Rozhodujúce vlastnosti sušičky ovocia Vigan Mammoth ESP3DG

  • Uchovajte vitamíny v ovocí a predĺžte jeho trvanlivosť vďaka sušičke ovocia Vigan
  • V balení nájdete 8 sít
  • Pláty sú vyrobené s priemerom 34 cm
  • Sušička na ovocie Vigan s hranatým tvarom
  • K jej funkciám sa radí regulácia teploty, časovač a automatické vypnutie
  • Táto sušička je vybavená motorom umiestneným v spodnej časti
  • Ovládate ju pomocí dotykového displeja
  • Sušička so štandardnou hlučnosťou
  • Sušička ovocia Vigan má stabilný príkon 400 W

Vyšperkované funkcie sušičky na ovocie Vigan Mammoth ESP3DG

Prostredníctvom vstavaného časovača šikovne navolíte optimálnu dobu sušenia, ktorá je nutná na dosiahnutie dokonalého výsledku. Len čo vyprší nastavený čas, dostanete signál, že máte vybrať mriežky či vypnúť sušičku na ovocie Vigan. Sušička na potraviny je opatrená poistkou vo forme automatického vypnutia, ktorá sa postará o maximálnu bezpečnosť a komfort pri sušení potravín. Tento skladný variant obsahuje aj reguláciu teploty, s jej pomocou sa dehydratácie zrýchli a zjednoduší. Sušička na ovocie sa bude hodiť pri sušení všetkého ovocia, mäsa a zeleniny, a to vzhľadom na fakt, že pre každú surovinu môže byť vhodná odlišná teplota.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Tvar sušičky Hranatá
Typ ovládania Digitálne
Maximálna hlučnosť 50 dB
Umiestnenie motora V dolnej časti
Príkon 400 W

Funkcie

Funkcie Regulácia teploty, Časovač, Automatické vypnutie

Dosky

Počet 8 ks
Priemer dosky 34 cm
Kód:  VIGSO802
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  769-612

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07