Obnoviť stránku

ViewSonic M1 Pro

3,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
551,90 €

ViewSonic M1 Pro

Inteligentný prenosný LED projektor s reproduktormi Harman Kardon

Chcete si vychutnať premietanie aj na cestách? Prenosný projektor ViewSonic má kompaktné rozmery, nízku hmotnosť a je možné ho napájať aj z powerbanky s USB-C. M1 Pro ponúkne až 100“ uhlopriečku v HD Ready rozlíšení a svietivosť 600 LED lúmenov (230 ANSI lúmenov), vďaka čomu si vychutnáte kvalitnú zábavu nech ste kdekoľvek. Projekčný obraz ľahko nastavíte vďaka úprave štyroch rohov aj lichobežníkového skreslenia H/V. Video projektor ViewSonic M1 Pro má inteligentný flexibilný stojan umožňujúci 360-stupňovú projekciu a premietanie tak napríklad aj na strop. Technológia Cinema SuperColor+™ reprodukuje verné a živé farby pokrývajúce 125 % štandardu Rec.709. V prenosnom projektore sú zabudované reproduktory Harman Kardon. LED technológia lampy má vysokú životnosť, ktorá sa pohybuje až na úrovni 30 000 hodín. S inteligentnými funkciami pripojenia môžete na projektore zrkadliť obrazovku, cez Bluetooth k projektoru pripojiť svoje slúchadlá, alebo cez USB-C priamo streamovať obsah napríklad z konzol Nintendo Switch.

Kľúčové vlastnosti DLP LED projektora ViewSonic M1 Pro

  • Flexibilný stojan umožňujúci 360-stupňovú projekciu
  • Svietivosť 600 LED lúmenov/230 ANSI lúmenov
  • Až 100“ veľká obrazovka s rozlíšením HD 720p
  • Kompaktné rozmery, nízka hmotnosť a možnosť napájania z powerbanky umožní vziať si video projektor so sebou na cesty
  • Kryt objektívu chráni objektív pri preprave
  • Jednoduché nastavenie vďaka korekcii lichobežníkového skreslenia H/V a štyroch rohov
  • Premietačka ViewSonic má zabudované duálne reproduktory Harman Kardon
  • Svetelný zdroj so životnosťou až 30 000 hodín vďaka LED technológii
  • Možnosť zrkadlenia obrazovky cez WiFi a Bluetooth In & Out
  • Technológia Cinema SuperColor+™ reprodukuje verné a živé farby
  • Zo vzdialenosti 1,4 m vytvoríte až 60“ uhlopriečku
  • Cez aplikáciu je možné ovládať projektor pomocou smart zariadenia (obe zariadenia musia byť pripojené k rovnakej WiFi)
  • Plynulo nastaviteľný stojan umožní prispôsobiť si uhol projekcie
  • Integrovaná 16 GB pamäť (12 GB voľných)

Elegantný dizajn a kompaktné rozmery na pohodlné prenášanie

Na povrchu sieťovaná štruktúra, ktorá je doplnená elegantným strieborným kovom, dodáva projektoru štýlový výzor. Pod ňou sa navyše ukrývajú dotykové prvky na pohodlné ovládanie. Video projektor ViewSonic M1 Pro môžete jednoducho zbaliť do tašky a vziať si ho kamkoľvek so sebou. Tento model môžete navyše nabíjať z powerbanky cez USB-C. Pre správne napájanie je potrebné, aby mala powerbanka výkon aspoň 45 W a podporovala výstup protokolu Power Delivery (PD).

Štýlový LED projektor s ozvučením z dielne Harman Kardon

LED technológia použitá v projektore ViewSonic M1 Pro vám zaistí až 30000 hodín prevádzky bez nutnosti výmeny. Svojím prevedením je projektor ekologickejší a takmer bezúdržbový. O skvelú zvukovú kulisu sa starajú integrované reproduktory od renomovanej spoločnosti Harman Kardon.

Premietačka ViewSonic M1 Pro vyniká verným podaním farieb

Vďaka patentovanej technológii Cinema SuperColor+™ sa môžete tešiť na verné a živé farby. Vďaka 125 % Rec.709 sa na projektore ViewSonic M1 Pro dočkáte jedinečného filmového zážitku. Premietačka vyčaruje v interiéri, alebo vonku až 100“ obrazovku v rozlíšení HD 720p.

Skvelý obraz zo všetkých uhlov a možnosť 360-stupňovej projekcie

Jednoduché nastavenie obrazu je zabezpečené automatickou korekciou lichobežníkového skreslenia H/V a štyroch rohov. Obraz tak bude skvelý nech sa naň budete pozerať zhora, spredu, z boku, alebo zospodu. Projekciu môžete vďaka flexibilite projektora ViewSonic M1 Pro premietať aj na strop, podlahu, či skrátka kamkoľvek budete chcieť.

Ohromná uhlopriečka ľahko a rýchlo

Prenosný projektor ViewSonic M1 Pro jednoducho prispôsobíte miestnosti vďaka krátkej projekčnej vzdialenosti. Tešiť sa môžete až na 60“ uhlopriečku zo vzdialenosti 1,4 m. Vytvoriť ale môžete obraz až so 100“ uhlopriečkou.

Video projektor ViewSonic M1 Pro bude šetriť váš zrak

Video projektor menej zaťažuje váš zrak vďaka využitiu reflexného svetla, ktoré sa odráža od steny, alebo premietacieho plátna. Keď dopadne do vašich očí, už prakticky neobsahuje škodlivé modré svetlo.

Zrkadlenie obrazovky zo smart zariadení

Ak je projektor ViewSonic M1 Pro aj vaše inteligentné zariadenie (podpora telefónov iPhone a Android), môžete zdieľať obrazovku z telefónu na projekčnej ploche projektora. Vďaka 5 GHz WiFi bude zrkadlenie obsahu jednoduché a rýchle.

Použite video projektor ViewSonic ako Bluetooth reproduktor

Video projektor ViewSonic M1 Pro nemusíte nutne využívať iba na sledovanie filmov a seriálov, ale môžete ho ľahko využiť ako praktický Bluetooth reproduktor na prehrávanie obľúbených playlistov. Pri sledovaní obsahu, alebo hraní hier môžete zase k projektoru ViewSonic M1 Pro pomocou Bluetooth ľahko pripojiť vaše obľúbené bezdrôtové slúchadlá.

Projektor ViewSonic M1 Pro je možné ovládať prostredníctvom smartfónu

Nainštalujte si do svojho smartfónu aplikáciu ViewSonic vCastSender a ovládajte prehrávanie a funkcie projektora ViewSonic M1 Pro. Mobilný telefón vám tak poslúži ako alternatívny a vysoko výkonný diaľkový ovládač. Bude potom pre vás aj jednoduchšie napísať si to, čo hľadáte. Na fungovanie je potrebné, aby bol telefón aj projektor ViewSonic M1 Pro pripojený k rovnakej sieti WiFi.

Streamovanie obsahu cez USB-C

Zdieľajte ľubovoľný obsah zo svojho telefónu aj iného mobilného zariadenia pomocou USB-C konektora a súčasne ho nabíjajte. Kochajte sa videami, FaceTimujte s priateľmi, alebo hrajte hry z konzoly Nintendo Switch na veľkej obrazovke.

*Zariadenie musí podporovať streamovanie videa cez USB-C.
*Používatelia iPhonov a iPadov potrebujú autorizovaný adaptér Lightning na HDMI.

Skvelá konektivita s funkciou Plug & Play

Spárujte diaľkové ovládanie s projektorom cez bezdrôtovú technológiu Bluetooth a hoďte starosti s mierením ovládača na projektor za hlavu. Posaďte sa kam chcete a ovládajte ViewSonic M1 Pro komfortne a rýchlejšie – bez problémov.

Špecifikácia projektora ViewSonic M1 Pro

  • 1. Objektív
  • 2. Zaostrovací krúžok
  • 3. Flexibilne nastaviteľný stojan
  • 4. Dotykové ovládanie
  • 5. Vstup jednosmerného prúdu (19 V)
  • 6. Vstup DC cez USB-C (15 V/3 A)
  • 7. Zvukový výstup
  • 8. USB-C (5V/2A)
  • 9. HDMI
  • 10. USB-A (5 V/1,5 A)

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 1280 × 720 px
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Pomer strán 16:9
Kontrast 120 000:1

Projekčná plocha

Maximálna uhlopriečka obrazu 254 cm (100 ")

Technológia

Zdroj svetla LED
Svietivosť 250 ANSI lm (200 ISO lm)
Svietivosť v ECO 230 ANSI lm
Životnosť 30 000 h (1 250 d)
Hlučnosť 26 dB
Maximálna spotreba 45 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4
HDMI 1 ks
Ďalšie pripojenie USB 2.0, Slúchadlový výstup, WiFi, Bluetooth

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl, Na zem
Funkcie 3D, 3D ready, Prehrávač multimédií, Napájanie z USB
Výbava OS Android, Reproduktory, Integrovaná batéria, Vnútorná pamäť, Diaľkové ovládanie

Rozmery

Šírka 18,2 cm
Výška 6,2 cm
Hĺbka 14 cm
Hmotnosť 0,95 kg
Kód:  WV364q3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M1 Pro

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08